Opel: Το νέο Frontera είναι εξηλεκτρισμένο και «έξυπνο»

Opel: Το νέο Frontera είναι εξηλεκτρισμένο και «έξυπνο»

Κώστας Παστρίμας
Opel: Το νέο Frontera είναι εξηλεκτρισμένο και «έξυπνο»
Το νέο SUV της Opel θα διατίθεται σε αμιγώς ηλεκτρικές και ήπια υβριδικές εκδόσεις 48V με υψηλή τεχνολογία και «έξυπνες» λύσεις.

Στην προσπάθειά της να εμπλουτίσει την αγορά με οχήματα που συνδυάζουν τεχνολογική προηγμένη κατασκευή και πρακτικότητα, η Opel παρουσίασε τις πρώτες εικόνες από το νέο Frontera. Αυτό το μοντέλο έρχεται να προστεθεί στη σειρά των SUV της εταιρίας, φέρνοντας καινοτομίες στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και της άνεσης για τους χρήστες. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Opel, το Frontera διατίθεται τόσο σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση όσο και σε υβριδική με τεχνολογία 48V, ανταποκρινόμενο στις αυξημένες απαιτήσεις για βιώσιμες μετακινήσεις.

Opel Frontera
Φωτογραφίες: Opel

Το σχεδιαστικό μοτίβο του νέου Frontera ακολουθεί τη φιλοσοφία «Bold & Pure» της Opel, προσφέροντας μια λειτουργική δομή με διακριτικές γραμμές και μοντέρνες αναλογίες. Το μοντέλο διαθέτει το νέο έμβλημα «Blitz» της Opel, το οποίο κοσμεί το κέντρο του Opel Vizor. Ο σχεδιασμός του προβλέπει επίσης υψηλής ποιότητας φώτα Eco LED, ενσωματωμένα στο Vizor, και μια εισαγωγή αέρα που ενισχύει τη δυναμική εμφάνιση του οχήματος.

Opel Frontera
Φωτογραφίες: Opel

Στο εσωτερικό, η Opel συνεχίζει την παράδοση της καινοτομίας με το πλήρως ψηφιακό cockpit Pure Panel, που περιλαμβάνει δύο οθόνες 10 ιντσών για τον πίνακα οργάνων και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Αυτή η διάταξη είναι σχεδιασμένη να προσφέρει μέγιστη άνεση και ελάχιστη απόσπαση της προσοχής του οδηγού, σύμφωνα με τη φιλοσοφία «Detox» της εταιρίας.

Opel Frontera
Φωτογραφίες: Opel

Οι καινοτομίες στην άνεση περιλαμβάνουν επίσης το Intelli-Seat, μια νέα πατέντα για τα μπροστινά καθίσματα που παρέχει βελτιωμένη υποστήριξη και άνεση. Το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης του αυτοκινήτου μπορεί να συνδεθεί με το smartphone του χρήστη, μετατρέποντάς το σε έναν επιπλέον πίνακα ελέγχου, ενώ το καινοτόμο smartphone station επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση και εύκολη σύνδεση της κινητής συσκευής.

Opel Frontera
Φωτογραφίες: Opel

Το νέο Frontera είναι σχεδιασμένο με έμφαση στην πρακτικότητα και την ευελιξία. Ο χώρος αποσκευών προσφέρει αρκετό χώρο για αποσκευές και είναι δυνατή η επέκταση της χωρητικότητας μέσω της διαιρούμενης κατά 60:40 πλάτης των πίσω καθισμάτων. Η Opel έχει ενσωματώσει επίσης ράγες οροφής για πρόσθετη φόρτωση, μεγιστοποιώντας τις δυνατότητες μεταφοράς.

Opel Frontera
Φωτογραφίες: Opel

Το νέο Opel Frontera αποτελεί μια σύγχρονη πρόταση για οδηγούς που επιζητούν την ευελιξία ενός SUV με τις προηγμένες τεχνολογικές λύσεις και την άνεση που προσφέρει η ηλεκτροκίνηση. Με το Frontera, η Opel δείχνει τη δέσμευσή της στην προσαρμογή στις αλλαγές της αγοράς και στη συνεχή βελτίωση της προσφοράς της στους καταναλωτές.

Opel Frontera
Φωτογραφίες: Opel

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!