F1 - Αυτό είναι το grid του Grand Prix Ιαπωνίας

F1 - Αυτό είναι το grid του Grand Prix Ιαπωνίας
Δείτε πώς θα παραταχθούν οι μονομάχοι της Formula 1 στο πεδίο μάχης της Σουζούκα για το τέταρτο Grand Prix της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Λίγες ώρες απέμειναν για την εκκίνηση του Grand Prix Ιαπωνίας. Ο τέταρτος αγώνας της φετινής χρονιάς της Formula 1 αναμένεται με αγωνία και οι κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου μας έδωσαν μια ιδέα του τι να περιμένουμε σήμερα. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά στη Σουζούκα και δεν αποκλείεται ο καιρός να παίξει καθοριστικό ρόλο.

Από θέση ισχύος και στην Ιαπωνία θα ξεκινήσει ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull Racing. O Ολλανδός κατέκτησε την 36η pole position της καριέρας του με έναν εντυπωσιακό γύρο στις κατατακτήριες δοκιμές. Δίπλα του θα έχει τον Σέρχιο Πέρεζ και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τη μεταξύ τους μάχη στην πρώτη στροφή.

Στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης συναντάμε τους Λάντο Νόρις και Κάρλος Σάινθ. Ο οδηγός της McLaren Racing θέλει να διπλασιάσει τα βάθρα του στο 2024, ενώ ο Ισπανός θέλει να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις μετά τη νίκη του στο Άλμπερτ Παρκ. Πίσω τους είναι οι Φερνάντο Αλόνσο και Όσκαρ Πιάστρι, οι οποίοι θα είναι σίγουρα στη μάχη του βάθρου.

Η τέταρτη σειρά της εκκίνησης θα είναι «φωτιά» με τους Λιούις Χάμιλτον και Σαρλ Λεκλέρ να έχουν ως μοναδικό στόχο να αναρριχηθούν στην κατάταξη. Πίσω τους θα είναι οι Τζορτζ Ράσελ και Γιούκι Τσουνόντα, με τον Ιάπωνα να θέλει βαθμούς στον αγώνα της πατρίδας του.

Grid

Το Grand Prix Ιαπωνίας θα ξεκινήσει την Κυριακή 7/4 στις 08:00 ώρα Ελλάδος. Μην χάσετε από τις 07:30 ώρα Ελλάδος το LIVE του gMotion by Gazzetta και της Ford για να μπείτε σε κλίμα αγώνα.

Φωτογραφίες: Getty Images/Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!