Tucson: Οι αλλαγές στο best seller της Hyundai στην Ευρώπη

Tucson: Οι αλλαγές στο best seller της Hyundai στην Ευρώπη

Tucson: Οι αλλαγές στο best seller της Hyundai στην Ευρώπη
Φρέσκια εμφάνιση, ποιοτικότερη καμπίνα, πλουσιότερος εξοπλισμός, συνθέτουν μία αναβαθμισμένη πρόταση στα compact SUV.

Η διαδικασία ανανέωσης της γκάμας της Hyundai συνεχίζεται με το Tucson. Μετά λοιπόν από μοντέλο όπως το Bayon και το i30, ήρθε η σειρά του compact SUV να εκσυγχρονιστεί αισθητικά και τεχνολογικά. Το Tucson είναι πολύ σημαντικό για την κορεάτικη μάρκα, καθώς αποτελεί το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο της επί ευρωπαϊκού εδάφους. Υπάρχει μία επιπλέον επιλογή κινητήρα-μετάδοσης, καθώς προστίθεται δικίνητη έκδοση στο μοντέλο plug-in hybrid.

Εξωτερικά, οι αλλαγές αφορούν τα μεγαλύτερα φώτα ημέρα, τη γρίλια και τους δύο προφυλακτήρες. Στην καμπίνα των επιβατών έχουν επιλεγεί νέες επενδύσεις στα καθίσματα και στο εσωτερικό των θυρών, έχει επανασχεδιαστεί το ταμπλό, το τιμόνι, το κεντρικό υποβραχιόνιο, ενώ έχει αλλάξει η οθόνη για τον κλιματισμό αλλά και ορισμένοι διακόπτες. Το ψηφιακό ταμπλό αποτελείται από τις δύο κυρτές οθόνες 12,3 ιντσών. Οι ανανεώσεις στο λογισμικό γίνονται εξ αποστάσεως, μέσω τεχνολογίας Over-the-Air (OTA).

Hyundai Tucson

Αργότερα μέσα στο έτος θα λανσαριστεί το Hyundai Digital Key 2.0, επιτρέποντας την είσοδο και εκκίνηση του Tucson χωρίς κλειδί, μόνο με το κινητό. Επίσης το σύστημα Rear Occupant Alert (ROA) μηδενίζει την πιθανότητα ο οδηγός να ξεχάσει παιδί ή κάποιο ζώο στο πίσω κάθισμα, καθώς εντοπίζεται η παραμικρή κίνηση, ακόμα και η αναπνοή. Στον εξοπλισμό του νέου Tucson περιλαμβάνεται το Intelligent Front-Lighting System (IFS), που ρυθμίζει το φωτισμό ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες. Επίσης, το Crosswind Stability Control (CWC) βελτιώνει την ευστάθεια του Tucson όταν δυνατοί άνεμοι χτυπούν κάθετα το αυτοκίνητο.

Hyundai Tucson

Photo Credits: Hyundai

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!