Είχαν κάνει το δρόμο παράνομο χώρο στάθμευσης: 4 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Newsroom
Είχαν κάνει το δρόμο παράνομο χώρο στάθμευσης: 4 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ
Τρία άτομα παραλάμβαναν στο Κολωνάκι τα οχήματα των πελατών, τα οποία στάθμευαν σε δημόσιους χώρους.

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησαν τις νυχτερινές ώρες του Σαββάτου οι Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής. Πρόκειται για άτομα που καταλάμβαναν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών νυχτερινών κέντρων στην περιοχή του Κολωνακίου.

Οι τρεις παραλάμβαναν τα οχήματα και ένας ήταν ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος. Ειδικότερα, οι συλληφθέντες παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών που προσέρχονταν στα καταστήματα, παρέδιδαν σε αυτούς αριθμημένα αποκόμματα και στη συνέχεια τοποθετούσαν στο παρμπρίζ των οχημάτων έτερο απόκομμα, σταθμεύοντας ακολούθως αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ. δημόσιους χώρους. Κατά την αποχώρησή τους από τα καταστήματα οι οδηγοί έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση φορολογικού παραστατικού (απόδειξη), παραλάμβαναν τα κλειδιά των οχημάτων τους.

ΕΛΑΣ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Παράλληλα ενημερώθηκαν συναρμόδιες υπηρεσίες για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες.

Photo Credits: ΕΛΑΣ

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!