Mercedes-AMG GT 43 Coupe: Οδηγική απόλαυση με 421 ίππους

Mercedes-AMG GT 43 Coupe: Οδηγική απόλαυση με 421 ίππους

Mercedes-AMG GT 43 Coupe: Οδηγική απόλαυση με 421 ίππους
Η οικογένεια της AMG GT αποκτά μία βασική έκδοση με 2λιτρο turbo κινητήρα και κίνηση στους πίσω τροχούς.

Μία νέα, πιο προσιτή, έκδοση της AMG GT Coupe παρουσίασε η Mercedes-Benz. Η AMG GT 43 εφοδιάζεται με το 2λιτρο μοτέρ 421 ίππων, ενώ η κίνηση περνά στους πίσω τροχούς μέσω του αυτόματο κιβωτίου AMG Speedshift MCT 9G.

Η Mercedes-AMG υπόσχεται άπλετη οδηγική απόλαυση, χάρη στην παρουσία ενός ελαφρύ τετρακύλινδρου κινητήρα μπροστά και η κίνηση στους πίσω τροχούς. Η μέγιστη ροπή ανέρχεται σε 500 Nm και είναι διαθέσιμη από τις 3.250 έως τις 5.000 σ.α.λ. Μάλιστα υπάρχει και λειτουργία boost 14 ίππων από το σύστημα 48V και την μίζα-δυναμό.

Mercedes-AMG

Μπορεί η GT 43 Coupe να υπολείπεται σε επιδόσεις των ισχυρότερων εκδόσεων με τον 4λιτρο V8 κινητήρα, όμως και πάλι δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο: 0-100 χλμ/ώρα σε 4,6 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα 280 χλμ/ώρα.

Στα τεχνολογικά της highlights είναι το ενεργό αεροδυναμικό στοιχείο AIRPANEL, η ενεργητική τετραδιεύθυνση και τα πέντε προγράμματα AMG DYNAMIC SELECT: Smooth, Comfort, Sport, Sport + και Individual. Υπάρχει και ένα έκτο, το RACE στο προαιρετικό πακέτο AMG DYNAMIC PLUS.

Mercedes-AMG

Photo Credits: Mercedes-Benz

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!