F1 - Η Mercedes «φλερτάρει» με τον Σάινθ

F1 - Η Mercedes «φλερτάρει» με τον Σάινθ
Η γερμανική ομάδα της Formula 1 θέλει να βρει αντικαταστάτη του Λιούις Χάμιλτον και στρέφει την προσοχή της στον οδηγό της Scuderia Ferrari.

Άλυτο μυστήριο είναι μέχρι αυτή τη στιγμή το ποιος οδηγός θα διαδεχθεί τον Λιούις Χάμιλτον στη Mercedes-AMG το 2025. Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 θα πάει στη Scuderia Ferrari, σε μία κίνηση η οποία όταν ανακοινώθηκε προκάλεσε τεράστιο σοκ παγκοσμίως.

Οι επιλογές της Mercedes είναι πολλές και σίγουρα η κενή θέση που αφήνει ο Χάμιλτον είναι ιδιαιτερα ελκυστική για πολλούς οδηγούς. Τις τελευταίες εβδομάδες οι φήμες θέλουν τον Μαξ Φερστάπεν να είναι σε συνομιλίες με τη Mercedes. Μάλιστα, ο επικεφαλής της γερμανικής ομάδας, Τότο Βολφ, δήλωσε πως θα ήθελε τον Ολλανδό στην ομάδα του Μπράκλεϊ.

Φαίνεται πως στο παρασκήνιο η Mercedes εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και κοιτάζει την επόμενη ημέρα. Σύμφωνα με την Corriere dello Sport o Κάρλος Σάινθ πρεσβύτερος, δηλαδή ο πατέρας του οδηγού της Ferrari, μαζί με τον μάνατζερ του Κάρλος Σάινθ Jr, Κάρλος Ονόριο, επισκέφθηκαν το motorhome της γερμανικής ομάδας. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν ώστε ο Σάινθ Jr. να γίνει οδηγός των Γερμανών από την επόμενη χρονιά.

Οδηγός F1

Πράγματι, στο paddock του Grand Prix Σαουδικής Αραβίας, ο μπαμπάς Σάινθ εθεάθη να μπαίνει και να βγαίνει από το motorhome της Mercedes.

Εδώ και μήνες, ο Κάρλος Σάινθ Jr. έχει συνδεθεί με την Audi, η οποία εξαγόρασε όλες τις μετοχές της Sauber Motorsport. Το ντεμπούτο της στη Formula 1 η γερμανική φίρμα θα το κάνει το 2026.

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari media

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!