F1 - Ο γύρος που χάρισε στον Φερστάπεν την πρώτη pole του 2024 (vid)

F1 - Ο γύρος που χάρισε στον Φερστάπεν την πρώτη pole του 2024 (vid)
Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το γύρο που χάρισε στον οδηγό της Red Bull Racing την πρώτη του pole στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1.

H νέα αγωνιστική σεζόν είναι εδώ με την πρεμιέρα της σεζόν να είναι το Grand Prix Μπαχρέιν στην πίστα του Σακχίρ (εκκίνηση στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, ώρα Ελλάδας). Οι 10 ομάδες και οι 20 οδηγοί ξεκινούν το μαραθώνιο ταξίδι 24 Grand Prix σε μία χρονιά που αναμένεται άκρως συναρπαστική.

Οι κατατακτήριες δοκιμές αποδείχθηκαν εντυπωσιακές με τη μάχη να κρίνεται στο… νήμα. Αυτός που επιβλήθηκε στο τέλος ήταν ο συνήθης ύποπτος Μαξ Φερστάπεν, με μία εντυπωσιακή προσπάθεια στο τέλος του Q3.

Οδηγός F1

O οδηγός της Red Bull Racing με τη μαλακή γόμα ελαστικών σημείωσε το 1:29,179 και έφτασε τις 33 pole position στην καριέρα του. Έτσι, έφτασε τους Τζιμ Κλαρκ και Αλέν Προστ στη σχετική λίστα και αναμένεται σύντομα να τους ξεπεράσει.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το γύρο που έκρινε την πρώτη pole position της Formula 1 για την αγωνιστική σεζόν του 2024.

Το Grand Prix Μπαχρέιν είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 17:00 ώρα Ελλάδος την Κυριακή, 2/3. Μην χάσετε το LIVE του gMotion by Gazzetta και της Ford από τις 16:30 για να μπείτε σε κλίμα αγώνα.

Φωτογραφίες: Getty Images/Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!