Ducati Scrambler: Αναβάθμιση ελευθερίας με νέα γκάμα αξεσουάρ

Ducati Scrambler: Αναβάθμιση ελευθερίας με νέα γκάμα αξεσουάρ
Περισσότερες επιλογές για τους λάτρεις του Ducati Scrambler προσφέρουν μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης και απόλυτη απόδοση.

Από την πρώτη του παρουσίαση το 2015, το Ducati Scrambler έχει εκφράσει την πιο αυθεντική μορφή της μοτοσικλέτας. Χαρακτηρίζεται από ελεύθερο, θετικό και μη συμβατικό πνεύμα, με στιλ και απεριόριστες προσαρμογές. Ένα μοντέλο που έχει προσελκύσει πάνω από 100.000 νέους λάτρεις σε όλο τον κόσμο, με έναν διαχρονικό σχεδιασμό και τεχνικά χαρακτηριστικά που την καθιστούν μια σύγχρονη μοτοσικλέτα με τα όλα της.

Πλήρως ανασχεδιασμένο, το Ducati Scrambler εισάγει τεχνολογικά στοιχεία στον τομέα του που το καθιστούν πιο ασφαλές, όπως το ABS Cornering και το Ducati Traction Control, τα οποία διαχειρίζεται ο οαναβάτως μέσω Riding Mode. Καθώς είναι και ελαφρύτερο (-4 κιλά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο), γίνεται ακόμη πιο προσβάσιμο, εύκολο και διασκεδαστικό.

Ducati Scrambler
Φωτογραφίες: Ducati

Το Ducati Scrambler παραμένει μια μοτοσικλέτα δημιουργημένη για να προσαρμόζεται σε όλες τις ανάγκες και τα γούστα. Εκτός από την αποκλειστική δυνατότητα επιλογής 9 διαφορετικών χρωμάτων μέσω ενός κιτ προσαρμογής που αλλάζει εντελώς την εμφάνιση της μοτοσικλέτας, υπάρχει επίσης μια ευρεία γκάμα αυθεντικών αξεσουάρ σχεδιασμένων για να ταιριάζουν στην αισθητική του κάθε αναβάτη. Καθένας θα μπορέσει να δημιουργήσει το Ducati Scrambler των ονείρων του χωρίς να θυσιάζει την αξιοπιστία και την απόδοση, απολαμβάνοντας ακόμα και την επίσημη εγγύηση της Ducati.

Η πραγματική ουσία του Ducati Scrambler βρίσκεται στην εξατομίκευση. Η νέα σειρά αξεσουάρ περιλαμβάνει:

Termignoni street-legal silencer (96482231AA): Ειδικά σχεδιασμένος για τους λάτρεις του ήχου του δικύλινδρου κινητήρα, προσφέρει έναν πλουσιότερο ήχο χωρίς να επηρεάζει την ομαλή λειτουργία του.

Spoked wheels (96380191AA): Για εκείνους που προτιμούν την κλασική εμφάνιση, οι ακτινωτοί προσθέτουν μια πινελιά στιλ στο Scrambler.

Ducati Scrambler
Φωτογραφίες: Ducati

Ducati Quick Shift (96581221AA): Προσφέρει τη δυνατότητα γρήγορων αλλαγών ταχυτήτων χωρίς χρήση του συμπλέκτη, αυξάνοντας την ευχαρίστηση της οδήγησης.

Turn-by-turn navigation software (96581211A): Μέσω του Ducati Multimedia System, προσφέρει οδηγίες πλοήγησης απευθείας στην οθόνη της μοτοσυκλέτας, ενισχύοντας την εμπειρία οδήγησης.

Ducati aluminium kit by Rizoma: Αποτελείται από μια σειρά από αξεσουάρ αλουμινίου, όπως καπάκια ρεζερβουάρ, αντίβαρα τιμονιού, μανέτες και μασπιέ, που προσθέτουν μια αίσθηση πολυτέλειας και ακρίβειας.

Ducati Scrambler
Φωτογραφίες: Ducati

Κάθε αξεσουάρ έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει τέλεια με την αισθητική και την απόδοση του Ducati Scrambler, επιτρέποντας στον κάθε ιδιοκτήτη να δημιουργήσει την ιδανική μοτοσυκλέτα για το δικό του στιλ και ανάγκες, χωρίς να υπονομεύεται η αξιοπιστία ή η επίδοση. Η Ducati έχει τονίσει τη μοντέρνα και μοναδική γραμμή του Scrambler με ανεπανάληπτες λεπτομέρειες. Ωστόσο, η επιθυμία να ανταποκριθεί στην πρόκληση και να αφήσει τη δημιουργικότητα να εκφραστεί είναι εμφανής στα νέα προϊόντα της γραμμής αξεσουάρ Ducati Scrambler, που είναι διαθέσιμα μέσω του δικτύου αντιπροσώπων της εταιρείας και online στον ιστότοπο Shop.Ducati.com.

Φωτογραφίες: Ducati

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!