Fiat: To Pandina συνεχίζει το θρύλο του Panda (vid)

Fiat: To Pandina συνεχίζει το θρύλο του Panda (vid)
Το νέο FIAT Pandina είναι το πιο ασφαλές και προηγμένο Panda που κατασκευάστηκε ποτέ.

Η FIAT ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Pandina, την τελευταία εξέλιξη του Panda, ενός μοντέλου με ιστορία 40 ετών και πάνω από 8 εκατομμύρια πωλήσεις. Το Pandina αποσκοπεί στη διατήρηση της ηγετικής θέσης της εταιρείας στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης, επιδιώκοντας να συνδυάσει τις παραδοσιακές αξίες του μοντέλου -απλότητα, δημιουργικότητα και πρακτικότητα- με τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις.

Fiat Pandina
Φωτογραφίες: Fiat

Το νέο μοντέλο ενσωματώνει πλήρες πακέτο υποβοήθησης οδήγησης (ADAS) στο βασικό του εξοπλισμό, το οποίο περιλαμβάνει ενεργό σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, διατήρηση λωρίδας, αναγνώριση κόπωσης του οδηγού και των οδικών σημάτων, ενώ προσφέρει και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, cruise control και αισθητήρα φώτων με αυτόματη ενεργοποίηση προβολέων για βελτιωμένη ασφάλεια και άνεση.

Fiat Pandina
Φωτογραφίες: Fiat

Στο εσωτερικό, το Pandina διαθέτει νέο σύστημα πολυμέσων με συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto, πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 7” με τρία διαφορετικά layout, ανασχεδιασμένο τιμόνι και νέα οθόνη αφής 7” στο ταμπλό. Οι επενδύσεις των καθισμάτων είναι φτιαγμένες από Seaqual Yarn, ένα υλικό από ανακυκλωμένο πλαστικό, επιβεβαιώνοντας την προσήλωση της FIAT στη βιωσιμότητα.

Fiat Pandina
Φωτογραφίες: Fiat

Το Pandina θα παραχθεί στο εργοστάσιο Giambattista Vico στο Pomigliano d’ Arco της Ιταλίας, με την παραγωγή να αυξάνεται κατά 20% για να ανταποκριθεί στη ζήτηση. Η προπαραγγελία στη χώρα μας θα είναι δυνατή από το καλοκαίρι, με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται το φθινόπωρο, ενισχύοντας την παρουσία της FIAT στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης και προσφέροντας μια αναβαθμισμένη εμπειρία οδήγησης με έμφαση στην ασφάλεια, την τεχνολογία και τη βιωσιμότητα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!