Seat Arona: Οι νέες τιμές για το B-SUV

Seat Arona: Οι νέες τιμές για το B-SUV

Κώστας Μπιτσικώκος
Seat Arona: Οι νέες τιμές για το B-SUV
Η Τεχνοκάρ θέτει σε ισχύ ένα νέο προωθητικό πρόγραμμα για το Arona, το οποίο πωλείται πλέον από 18.990 ευρώ.

Σε νέες τιμές, που καθιστούν ακόμα πιο προσιτή την απόκτησή του, διατίθεται στην ελληνική αγορά το Seat Arona. Η Τεχνοκάρ Μ.Α.Ε.Ε. θέτει σε ισχύ μία νέα προωθητική ενέργεια για το Β-SUV, η γκάμα του οποίου ξεκινά πλέον από τις 18.990 ευρώ.

Με το νέο προωθητικό πρόγραμμα, προσφέρονται μειώσεις τιμών έως και 1.000 € ανάλογα με την έκδοση, ενώ παράλληλα συνεχίζεται το επιπρόσθετο όφελος των 500 € για όλες τις εκδόσεις του Arona επί των τιμών του νέου τιμοκαταλόγου, τονίζοντας κι άλλο τον value for money χαρακτήρα του Arona στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία των μικρών SUV.

Aν ο πελάτης επιθυμεί μπορεί να το αποκτήσει εναλλακτικά και με προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με τη VW Financial Services, με επιτόκιο από 3,9% και με την μηνιαία δόση να διαμορφώνεται στα 211 ευρώ/μήνα.

Επιπρόσθετα, εξακολουθεί να παραμένει σε ισχύ το προωθητικό πρόγραμμα και για το Seat Ibiza με όφελος 500€ για όλες τις εκδόσεις του και με την αρχική τιμή εκκίνησης να διαμορφώνεται στα 15.990 ευρώ.

Photo Credits: Seat

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!