Chaos: Χιλιάδες Έλληνες έστειλαν αίτηση να δουλέψουν στον Πανόπουλο

Newsroom
Chaos: Χιλιάδες Έλληνες έστειλαν αίτηση να δουλέψουν στον Πανόπουλο
Ο ιδρυτής της Spyros Panopoulos Automotive είχε βάλει αγγελία για τεχνίτες σύνθετων υλικών και η ανταπόκριση ήταν πέραν του αναμενομένου.

Το project Chaos έχει περάσει από... σαράντα κύματα. Πρόσφατα ο Σπύρος Πανόπουλος είχε ανακοινώσει ότι το ελληνικό ultracar των 5,5 εκατ. ευρώ είναι σχεδόν έτοιμο, καθώς βρίσκεται ένα βήμα πριν την έναρξη δοκιμών στην πίστα και το δρόμο.

Ο ιδρυτής της Spyros Panopoulos Automotive αναζητά όμως τεχνικούς και για τομείς πέραν του αυτοκινήτου. Μάλιστα είχε δημοσιεύσει σχετική αγγελία για τεχνίτες σύνθετων υλικών. Με ανάρτησή του στο instagram αναφέρει ότι μέσα σε μία εβδομάδα έχει λάβει περισσότερα από 5.500 emails από άτομα που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να εργαστούν κοντά του! Πάντως όπως τονίζει, δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων εργασίας: «Όσο περισσότερα άτομα τόσο καλυτέρα».

Σπύρος Πανόπουλος

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σπύρου Πανόπουλου:

Η ομάδα μας (SPgroup) μεγαλώνει, και εκτός automotive δραστηριοποιείτε σε διάφορους τομείς τεχνολογίας, έτσι ανοίγει τις πόρτες της σε νέες θέσεις εργασίας, αυστηρά και μόνο σε ελληνικής υπηκοότητας προσωπικό. Όπως και το ζητούμενο δεν είναι μόνο η δουλειά μας να φανεί, αλλά κυρίως η ανάδειξη και παραμονή στην Ελλάδα άξιων Ελλήνων που φεύγουν στο εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον.

Με τις πρώτες ανάγκες μας να είναι οι τεχνίτες συνθέτων υλικών.

Vacuum Resin Infusion, pre-preg, trimming και sanding.

Δεν έχουμε αριθμό συγκεκριμένων ατόμων που ζητάμε, όσο περισσότερα άτομα τόσο καλυτέρα.

Οι προϋποθέσεις μας είναι απλές και κατά σειρά προτεραιότητας.

1- Κάλος και έντιμος χαρακτήρας.
2- Ανεξάρτητου φύλου και ηλικίας, αλλά με όρεξη για δουλειά.
3- Διαμονή Αθήνα.
4- Υπομονή και επιμονή και έμφαση στην λεπτομέρεια.
5- Προϋπηρεσία στα σύνθετα υλικά.
6- Με η χωρίς πτυχίο

Οι πρώτοι 20 που θα επιλέγουν να έρθουν από κοντά να τους γνωρίσουμε, έχω ετοιμάσει ένα mold δοκίμιο μέτριας δυσκολίας να το ετοιμάσουν για infusion ώστε να περάσουν το βασικό στάδιο τεχνογνωσίας. Από εκεί και μετα εμείς θα τους πάμε στο επόμενο στάδιο.

Μέσα σε μια εβδομάδα έχουμε λάβει 5500 emails.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας. Με χαροποιεί ιδιαίτερα που υπάρχει τόσο μεγάλη ανταπόκριση και αγάπη για το όραμα μας να πάμε μαζί.

Ας γίνει όσο μεγαλύτερο μπορεί λοιπόν και η αρχή είναι αυτή. Με τον καιρό, τις δυνατότητες μας και τις ανάγκες μας θα ανοίγονται καινούριες θέσεις σε διάφορες ειδικότητες.

Photo Credits: SP Automotive

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!