Renault: Συνεχίζει την επίθεση στα μικρομεσαία εμπνεόμενη από την Ελλάδα

Renault: Συνεχίζει την επίθεση στα μικρομεσαία εμπνεόμενη από την Ελλάδα

Κώστας Παστρίμας
Renault: Συνεχίζει την επίθεση στα μικρομεσαία εμπνεόμενη από την Ελλάδα
Το νέο Symbioz ενσαρκώνει την εξέλιξη στην κατηγορία C με έμφαση στην οικογενειακή άνεση και στην υβριδική απόδοση.

Η Renault ανακοίνωσε την προσθήκη ενός νέου μοντέλου στην κατηγορία C, του compact family SUV Symbioz, ενισχύοντας περαιτέρω τη σειρά των οχημάτων που στοχεύουν στην ικανοποίηση των αναγκών κάθε πελάτη. Το Symbioz, με μήκος 4,41 μέτρα, είναι το πιο συμπαγές υβριδικό SUV της εταιρείας στην κατηγορία C και είναι σχεδιασμένο να συνδυάζει οδηγική απόλαυση, ευρύχωρο εσωτερικό χώρο υψηλή απόδοση και οικονομία καυσίμου χάρη στον κινητήρα E-Tech full hybrid 145 hp.

Renault Symbioz
Φωτοργαφία: Renault

Η ονομασία Symbioz αντικατοπτρίζει τη νέα γλώσσα σχεδίασης της Renault και εμπνέεται από την ελληνική λέξη «συμβίωση», εκφράζοντας την έννοια της ζωής σε αρμονία με το αυτοκίνητο και το περιβάλλον. Η Renault υπογραμμίζει τη σημασία της στενής σχέσης μεταξύ της οικογένειας και του οχήματος, με το Symbioz να θέτει τα θεμέλια για μια νέα εποχή στην κατηγορία C.

Το Symbioz διαθέτει την προηγμένη τεχνολογία της Renault, με επιλογές όπως η νέας γενιάς πανοραμική γυάλινη οροφή Solarbay που βασίζεται στην τεχνολογία PDLC, καθιστώντας το όχημα ακόμα πιο ελκυστικό για τις οικογένειες που αναζητούν συνδυασμό απόδοσης και άνεσης.

Renault Symbioz
Φωτοργαφία: Renault

Εκτός από το Symbioz, η Renault διαθέτει μια ευρεία γκάμα οχημάτων στο C-segment, προσφέροντας διάφορες υβριδικές και ηλεκτρικές επιλογές για να καλύψει κάθε ανάγκη. Στην ηλεκτρική κατηγορία, τα Mégane, ένα compact crossover με μήκος 4.20 μέτρα, και το Scénic με μήκος 4.47 μέτρα, ξεχωρίζουν για την καινοτομία και την απόδοσή τους. Στην υβριδική κατηγορία, το Austral και το Arkana προσφέρουν premium εμπειρίες οδήγησης με τα μήκη τους να φτάνουν τα 4.51 και 4.56 μέτρα αντίστοιχα, ενώ το Symbioz συμπληρώνει την προσφορά με την ιδανική ισορροπία μεταξύ συμπαγούς διάστασης και υψηλής απόδοσης.

Φωτοργαφία: Renault

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!