Νέο Renault Trafic Combi: «Σαλόνι σε τροχούς» για 9 επιβάτες

Νέο Renault Trafic Combi: «Σαλόνι σε τροχούς» για 9 επιβάτες

Κώστας Παστρίμας
Νέο Renault Trafic Combi: «Σαλόνι σε τροχούς» για 9 επιβάτες
Το νέο Renault Trafic Combi επαναπροσδιορίζει την άνεση στη μεταφορά επιβατών με σύγχρονο σχεδιασμό και προηγμένη τεχνολογία.

Η Renault εντάσσει στη γκάμα της την εντελώς ανανεωμένη έκδοση του Trafic Combi, προσφέροντας μια προηγμένη λύση για τη μεταφορά έως εννέα επιβατών. Με στόχο την εξασφάλιση της μέγιστης άνεσης και ευρυχωρίας, η νέα γενιά του Trafic Combi καθιστά τη μετακίνηση πολυπληθών ομάδων πιο ευχάριστη και πρακτική από ποτέ.

Renault Trafic Combi

Το νέο Renault Trafic Combi διαθέτει το μεγαλύτερο εσωτερικό ύψος στην κατηγορία του, φτάνοντας στα 935mm, προσφέροντας εξαιρετική ευρυχωρία και άνεση για τους επιβάτες. Η σχεδίαση του εσωτερικού χώρου επικεντρώνεται στην προσφορά ενός πλήρως διαμορφώσιμου περιβάλλοντος, με άφθονους αποθηκευτικούς χώρους και ένα ευρύχωρο ταμπλό που ενισχύει την αίσθηση του πλάτους.

Renault Trafic Combi

Η καρδιά του νέου Trafic Combi είναι ο ισχυρός κινητήρας diesel Blue dCi, ο οποίος αποδίδει 150 ίππους και ροπή 350 Nm. Αυτός ο κινητήρας συνδυάζεται είτε με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων είτε με ένα αυτόματο κιβώτιο EDC 6 σχέσεων, εξασφαλίζοντας ανώτερη απόδοση, οικονομία καυσίμου και ευελιξία στην οδήγηση. Η τεχνολογία Stop & Start και οι προδιαγραφές ρύπων Euro 6D full βελτιστοποιούν την αποδοτικότητα και μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Renault Trafic Combi

Ο εξοπλισμός του νέου Trafic Combi περιλαμβάνει σύγχρονες τεχνολογίες και λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία οδήγησης και την άνεση των επιβατών. Από το προαιρετικό σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης Renault EASY LINK με οθόνη 8" μέχρι την κάρτα hands-free της Renault για εύκολο κλείδωμα και ξεκλείδωμα, καθώς και το Cruise Control και τον περιοριστή ταχύτητας, το Trafic Combi είναι εξοπλισμένο για να καλύψει κάθε ανάγκη σύγχρονης μετακίνησης.

Renault Trafic Combi

Η νέα έκδοση του Renault Trafic Combi προσφέρει μια ιδανική συνέργεια μεταξύ στυλ, πρακτικότητας και απόδοσης, καθιστώντας το ένα από τα πιο ελκυστικά οχήματα στην κατηγορία του για τη μεταφορά επιβατών. Με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται για τον Μάιο έως τον Ιούνιο, το νέο Trafic Combi αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις και να ικανοποιήσει τις ανάγκες των αγοραστών στην κατηγορία του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!