F1 - H Red Bull θέλει πίσω τον Άλμπον

Στάθης Κοκκορόγιαννης
F1 - H Red Bull θέλει πίσω τον Άλμπον
Η αυστριακή ομάδα ψάχνει την ιδανική λύση ώστε να αντικαταστήσει τον Σέρχιο Πέρεζ στη Formula 1 από το 2025.

Δίχως διακοπή συνεχίζεται η «Silly Season» της φετινής σεζόν της Formula 1 πριν καλά-καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Η μεγάλη «βόμβα» της χρονιάς έσκασε ήδη, καθώς η Scuderia Ferrari ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λιούις Χάμιλτον από το 2025.

Βρισκόμαστε λίγες εβδομάδες πριν σβήσουν τα κόκκινα φώτα στο Σακχίρ για το Grand Prix Μπαχρέιν, όμως στη Red Bull Racing σκέφτονται ήδη την επόμενη χρονιά.

Η αυστριακή ομάδα φαίνεται πως δεν σκοπεύει να κρατήσει τον Σέρχιο Πέρεζ για πέμπτη σεζόν και είναι σε αναζήτηση αντικαταστάτη του. Μια προφανή λύση είναι ο Ντάνιελ Ρικάρντο, ο οποίος φημολογείται πως θα γίνει από φέτος teammate του Μαξ Φερστάπεν αν ο Μεξικανός συνεχίσει να αποδίδει κάτω του μετρίου.

Σύμφωνα με τον πρώην team manager των Ferrari και Williams, Πίτερ Ουίνσντορ, αποκάλυψε στο κανάλι του στο Youtube πως η Red Bull Racing έχει ήδη προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας στον Άλεξ Άλμπον: «Αυτό που κατανοώ είναι πως έχει προσφερθεί ένα τριετές συμβόλαιο που ξεκινά το 2025. Πιστεύω πως θα τον δούμε δίπλα στον Μαξ Φερστάπεν στη Red Bull. Δεν μπορώ να πιστέψω πως θα πει όχι σε κάτι τέτοιο. Κατανοώ πως είναι 90% σίγουρο».

Άλεξ Άλμπον

Εφόσον γίνει αυτή η κίνηση, ο Άλμπον θα επιστρέψει στη Red Bull Racing για την οποία οδήγησε τη μισή σεζόν του 2019 και όλη του 2020. Οι εμφανίσεις του ήταν απογοητευτικές και δίπλα στον Φερστάπεν δεν κατάφερε να πείσει πως έχει όσα χρειάζονται για να μείνει.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε η Williams Racing πρέπει να αναζητήσει τον κατάλληλο αντικαταστάτη του Ταϊλανδού.

Φωτογραφίες: Getty Images/Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!