Η οδηγός αγώνων που τόλμησε να τρέξει στη Σαουδική Αραβία με χορηγό το OnlyFans (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Η οδηγός αγώνων που τόλμησε να τρέξει στη Σαουδική Αραβία με χορηγό το OnlyFans (vid)
Η Ρεμπέκα Μπούσι έτρεξε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο επικό Ράλλυ Ντακάρ εκπροσωπώντας την διάσημη πια πλατφόρμα.

Το όνομα της είναι Ρεμπέκα Μπούσι. Είναι Ιταλίδα, είναι οδηγός αγώνων, είναι ατρόμητη. Γιατί όχι μόνο δεν φοβάται να αντιμετωπίσει την απεραντοσύνη της ερήμου στο πλαίσιο της δοκιμασίας του Ράλλυ Ντακάρ, τόλμησε να το κάνει με χορηγό μια συνδρομητική πλατφόρμα που έγινε παγκοσμίως γνωστή για την προώθηση περιεχομένου για… ενηλίκους!

Βέβαια δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό και καθώς έχει ξεκινήσει να στηρίζει και αθλητές/αθλήτριες και από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως η οδηγός από τη Μπολόνια. Και το κάνει στον πιο επικό αγώνα στον πλανήτη.

Μόνο που εδώ υπάρχει ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας που πρέπει να αναφερθεί. Το Ράλλυ Ντακάρ δεν γίνεται όπως παλιά, στην Αφρική. Έφυγε από εκεί, πήγε μία δεκαετία στη Νότια Αμερική και από το 2000 διεξάγεται στα αφιλόξενα εδάφη της Σαουδικής Αραβίας. Μίας χώρας στην οποία μέχρι πριν από μερικά χρόνια οι γυναίκες δεν επιτρεπόταν να οδηγούν καν!

Βέβαια στη ίσως πιο συντηρητική χώρα της Μέσης Ανατολής, το πρόβλημα δεν ήταν μόνο η οδήγηση. Προφανώς όσα αντιπροσωπεύει αυτή η πλατφόρμα είναι… κατάπτυστα για τους Σαουδάραβες άρα ο χορηγός της Μπούσι τράβηξε την προσοχή.

Όπως άλλωστε και η επιλογή να τρέξει στον αγώνα του 2023 με κράνος στα χρώματα του ουράνιου τόξου, στο όνομα των ανθρώπινων δικαιωμάτων, της ελευθερίας των γυναικών και της κοινότητας LGBTQ+.

Όμως αν δεν σκέφτηκε δεύτερη φορά να πατήσει γκάζι σημαδεύοντας το απόλυτο τίποτα στο χαώδες Empty Quarter, τη μεγάλη έρημο της Μέσης Ανατολής, θα προβληματιζόταν με την τοπική γκρίνια για το χορηγό της;

Κάρφωσε το δεξί πόδι στο πάτωμα του CAN-AM Maverick XRS Turbo και έπνιξε τους συντηρητισμούς στη σκόνη της.

Υ.Γ. Μετά την περυσινή της εγκατάλειψη λίγο πριν το τέλος του αγώνα, φέτος η Μπούσι που έχει σπουδάσει οικονομικά και management, ολοκλήρωσε το Ράλλυ Ντακάρ στην 22η θέση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!