Πας Παρνασσό; Ευκαιρία να οδηγήσεις τα καλύτερα SUV

Νίκος Γιαννούλας
Πας Παρνασσό; Ευκαιρία να οδηγήσεις τα καλύτερα SUV
Έξι SUV οχήματα θα βρίσκονται όλη τη χιονοδρομική περίοδο στα Κελάρια Παρνασσού για συναρπαστικά test drive στο πλαίσιο του The SUV Summit.

Το Jeep Avenger, το KIA Sportage, το Hyundai Kona, το Cupra Formentor, το Ford Ranger Raptor και το νεοφερμένο στην ελληνική αγορά Seres 5 θα βρίσκονται για ολόκληρη τη χιονοδρομική περίοδο στην αφετηρία της τηλεκαμπίνας στη θέση 1750 του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού.

Οι επισκέπτες του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού θα μπορούν να δουν, να ενημερωθούν και να συγκρίνουν τα έξι εντυπωσιακά SUV της αγοράς. Ταυτόχρονα θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα Test Drives που θα πραγματοποιηθούν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, με το πρώτο από αυτά να διεξάγεται το Σαββατοκύριακο των Θεοφανίων στις 6 και 7 Ιανουαρίου 2024.

The SUV Summit
Image credit: AUTOMOTIVE PROMOTION

Η περιοχή του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για την ανάδειξη των εξαιρετικών χαρακτηριστικών όλων των SUV που συμμετέχουν στο The SUV Summit. Ταυτόχρονα, οι οδηγοί θα έχουν τη μοναδική δυνατότητα να συγκρίνουν τόσα πολλά μοντέλα ταυτόχρονα και να απολαύσουν την ασφάλεια, την άνεση αλλά και τις δυναμικές επιδόσεις των νεότερων μοντέλων της ελληνικής αγοράς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!