Καινούριο fun naked από την SWM

Κώστας Παστρίμας
Καινούριο fun naked από την SWM
Η SWM ετοιμάζει για το 2024 ένα νέο naked βάζοντας την ιταλική της σφραγίδα στον σχεδιασμό.

Η SWM έχει αναγεννηθεί για τα καλά από τότε που η κινεζική Shineray ανάλαβε την ιδιοκτησία της. Η μικρή ιταλική εταιρεία είχε αρκετά δυναμική παρουσία τη δεκαετία του 1970 κυρίως στις χωμάτινες μοτοσικλέτες enduro και motocross. Τα τελευταία χρόνια έχει ανακτήσει το κύρος της με μια αρκετά ενδιαφέρουσα γκάμα μοτοσικλετών που περιλαμβάνει enduro, scrambler και supermoto.

Θέλοντας να επεκτείνει την γκάμα της το 2024 η SWM αποφάσισε να κατασκευάσει ένα naked μοντέλο στη μεσαία κατηγορία. Πρόκειται για το Gran Milano 500, ένα καλοφτιαγμένο και πολύ όμορφο roadster με λεπτομέρειες που αναδεικνύουν την ιταλική φινέτσα της Μπολόνια. Ο κινητήρας της Gran Milano είναι δικύλινδρος σε σειρά 494cc ο οποίος αποδίδει 47 ίππους και τον έχουμε συναντήσει σε μοντέλα της Voge.

swm

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο και συνεργάζεται με αναρτήσεις της KYB. Στο εμπρός μέρος έχουμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι 41mm και πίσω ένα ρυθμιζόμενο αμορτισέρ. Τα φρένα είναι της J.Juan με δύο δίσκους εμπρός και έναν δίσκο πίσω με ABS, ενώ οι τροχοί είναι 17 ιντσών. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι στα 188 κιλά και τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης είναι τα Pirelli Angel GT.

swm

Η τιμή της μοτοσικλέτα αναμένεται να είναι ανταγωνιστική καθώς στην Ιταλία έχει οριστεί στα 5.990 ευρώ. Την αντιπροσωπεία των μοτοσικλετών της SWM στην Ελλάδα την έχει αναλάβει η K-Motors A.E.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!