SWM RS 500R: Το enduro της διπλανής πόρτας

SWM RS 500R: Το enduro της διπλανής πόρτας
Η SWM προσφέρει μια πολύ προσιτή και ικανή λύση για εκείνους που θέλουν να εισέλθουν στον κόσμο του χώματος.

Η μικρή ιταλική εταιρεία SWM από το Μιλάνο ήταν πάντα επικεντρωμένη στις χωμάτινες μοτοσικλέτες κάθε είδους. Trials, enduro και motoscross υπήρχαν πάντα στην γκάμα της από το 1971 όταν και ιδρύθηκε, ενώ έχει κάνει σημαντικές συνεργασίες στο παρελθόν με εταιρείες όπως η Sachs και η Rotax.

Η ιστορία της SWM συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας και μάλιστα δυναμώνει χρόνο με το χρόνο αναβαθμίζοντας τα μοντέλα της. Για το 2023 η ιταλική εταιρεία έχει να μας προσφέρει την RS 500R, μια enduro μοτοσικλέτα η οποία απευθύνεται σε ερασιτέχνες αναβάτες, προσφέροντας χαμηλό κόστος χρήσης και συντήρησης.

swm

Ο κινητήρας της SWM RS 500R είναι μονοκύλινδρος, υδρόψυκτος 501 κ.εκ. με απόδοση 35 ίππους. Συνοδεύεται από ψεκασμό της Mikuni και 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ μπορεί εύκολα η δύναμη να ανέβει στους 52 ίππους με διαφορετική χαρτογράφηση αν το θελήσει ο αναβάτης (με την προϋπόθεση ότι θα χάσει την εργοστασιακή εγγύηση).

swm

Οι αναρτήσεις της μοτοσικλέτας είναι της Kayaba με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα είναι της Brembo. Παράλληλα, στους ακτινωτούς τροχούς έχουν τοποθετηθεί ελαστικά της Michelin, τα φώτα είναι LED και υπάρχει ψηφιακή οθόνη για τις απαραίτητες πληροφορίες.

swm

Την μοτοσικλέτα της SWM μπορείτε να τη βρείτε στο κατάστημα ΔΕΛΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ, Καλλιρρόης 17 Αθήνα. Επιπλέον, καλύπτεται από εγγύηση 2 χρόνων με χιλιομετρικό πρόγραμμα συντήρησης. (Αλλαγή λαδιών ανά 2.000 χλμ. και πλήρες service ανά 10.000 χλμ.).

swm

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!