gmotion 103: Υποδεχόμαστε το 2024 τέρμα γκάζι

Νίκος Γιαννούλας
gmotion 103: Υποδεχόμαστε το 2024 τέρμα γκάζι
Το νέο τεύχος 103 του gmotion μπαίνει δυναμικά στο 2024 με την πιο πλούσια ύλη για όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αυτοκίνηση στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Το νέο τεύχος 103 του gmotion σας περιμένει και αυτό το μήνα στο gazzetta, για να το διαβάσετε μόνο δωρεάν, online αλλά και offline με ένα download σε κάθε συσκευή ως αρχείο pdf.

Στις 126 σελίδες του θα βρείτε την πιο πλούσια ύλη για οτιδήποτε σημαντικό συμβαίνει στην αυτοκίνηση στη χώρα μας και παγκόσμια, μοναδικές συνεντεύξεις, πλήρεις δοκιμές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών καθώς και review των σημαντικότερων παγκόσμιων πρωταθλημάτων motorsport.

gmotion 103

Ταξίδια στον κόσμο και ένας πρωταθλητής της F1 στο gmotion

Ο Ζακ Βιλνέβ μίλησε αποκλειστικά στο gmotion by gazzetta και στον Πάνο Σεϊτανίδη, για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της F1.

Στην Πορτογαλία γνωρίσαμε το εντυπωσιακό νέο Dacia Duster, ενώ στην Ισπανία το φουτουριστικό νέο Toyota C-ΗR.

gmotion 103

Συμβαίνουν στην Ελλάδα

Ο Κώστας Μπιτσικώκος ταξίδεψε με ένα Audi A3 έως τη Φθιώτιδα για να δει από κοντά την εξέλιξη των έργων της Κεντρικής Οδού από Μπράλο έως Άμφισσα, ενώ ο τυχερός Κώστας Παστρίμας δεν έβγαινε ούτε με κρότου – λάμψης από τη νέα Mercedes GLC με την οποία έκαψε εκατοντάδες λίτρα πολύτιμης βενζίνης -και δεκάδες kWh ηλεκτρικής ενέργειας.

gmotion 103

Οδηγήσαμε επίσης το φτηνότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς, το Dacia Spring, το οποίο «επί του πιεστηρίου» άλλαξε τιμή προς το πιο συμφέρον. Επίσης απολαύσαμε την ταχύτατη Alfa Romeo Tonale PHEV των 280 ίππων.

Στην Αθήνα γίναμε talk of the town οδηγώντας το Microlino, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό τετράκυκλο που αισθητικά δεν παίζεται.

Λίγο πριν το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς

Η F1 ολοκληρώθηκε με τα GP του Λας Βέγκας και του Άμπου Ντάμπι, ενώ το WRC με το ράλλυ Ιαπωνίας, αν και πολύ νωρίτερα και στα δύο πρωταθλήματα είχαμε πρωταθλητές οδηγών και κατασκευαστών.

gmotion 103

Η μοτοσικλέτα στο προσκήνιο

Με πολλές νέες αφίξεις η «άνοιξη» της αγοράς μοτοσικλέτας συνεχίζεται στη χώρα μας και δοκιμάζουμε το Voge DS525X, ένα πασπαρτού adventure με πολύ προσγειωμένη τιμή αλλά εξαιρετική απόδοση. Στον αγωνιστικό στίβο, ολοκληρώθηκε το πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα MotoGP με τους αγώνες σε Μαλαισία, Κατάρ και Βαλένθια, όπου κρίθηκε και ο πρωταθλητής.

gmotion 103

Καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά σε όλες και όλους. Οδηγείτε αμυντικά, ήρεμα και προσεκτικά, ώστε να πάμε όπου έχουμε επιλέξει και να είμαστε πάλι όλες και όλοι μαζί το 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ GMOTION 103 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

gmotion 103

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!