Ράλλυ Ακρόπολις: Σημείο αναφοράς για τον WRC Promoter η κάλυψη από το Gazzetta

Πάνος Σεϊτανίδης
Ράλλυ Ακρόπολις: Σημείο αναφοράς για τον WRC Promoter η κάλυψη από το Gazzetta
Το gmotion έχει κάθε χρόνο την πληρέστερη ενημέρωση για τον Εθνικό μας αγώνα κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο.

Στο πλαίσιο της «πρεμιέρας» του ντοκιμαντέρ για τα 70 χρόνια του Ράλλυ Ακρόπολις που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα sphera των Village Cinemas στο “The Athens Mall”, υπήρξε και μία στιγμή που αποτέλεσε καύσιμο στην προσπάθεια της ομάδας του gmotion να σας ταξιδεύει σε κάθε πίστα και σε κάθε ειδική διαδρομή.

Στις ομιλίες που προηγήθηκαν της προβολής, ο Διευθυντής Αγώνων του WRC Promoter, Σάιμον Λάρκιν, παρουσίασε ενδιαφέροντα στοιχεία αναφορικά με την προβολή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA.

O Σάιμον Λάρκιν κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του

Σε αυτά, έγινε ιδιαίτερη μνεία για την online κάλυψη του εθνικού μας αγώνα και τον αντίκτυπο αυτής. Και στην παρουσίαση του Βρετανού, ξεχώριζε η κάλυψη από πέντε media sites (εξαιρουμένων φυσικά των επίσημων καναλιών του WRC).

Δίπλα λοιπόν στο βρετανικό bbc.com και το ισπανικό marca.com, φιγούραρε το gazzetta.gr που από την επιστροφή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, έχει -και με διαφορά- την πληρέστερη κάλυψη του εθνικού μας αγώνα.

To Gazzetta σημείο αναφοράς

Με ειδικές ενότητες που ξεκινούν δύο εβδομάδες πριν την πρώτη ειδική διαδρομή, αναλυτικούς οδηγούς για τους θεατές, podcasts, videos, ανταποκρίσεις στα social media και παράλληλα, τριμελή αποστολή στη Λαμία όπου βρίσκεται το κέντρο του αγώνα.

Το Gazzetta είχε και φέτος LIVE κάλυψη χιλιόμετρο προς χιλιόμετρο και ειδική προς ειδική διαδρομή όλες τις ημέρες του ράλλυ ενώ δημοσιεύτηκαν συνολικά 153 άρθρα για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις – ανάμεσά τους και 10 αποκλειστικές συνεντεύξεις με προσωπικότητες όπως η θρυλική Μισέλ Μουτόν, ο παγκόσμιος πρωταθλητής και νικητής και φέτος Κάλε Ροβάνπερα ή ο θρυλικός Σεμπαστιέν Οζιέ.

Ο Έλφιν Έβανς στα ελληνικά χώματα

Το «Ράλλυ των Θεών» είναι λιγότερο από εννέα μήνες μακριά αλλά μπορούμε να σας υποσχεθούμε από τώρα να δέσετε καλά τις ζώνες σας, θα πάμε και το 2024 τέρμα γκάζι!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!