LIVE TV – Η βραδιά βραβεύσεων πρωταθλητών, εν μέσω ψυχρού κλίματος μεταξύ F1 και FIA

LIVE TV – Η βραδιά βραβεύσεων πρωταθλητών, εν μέσω ψυχρού κλίματος μεταξύ F1 και FIA
Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση το γκαλά της FIA στο οποίο θα βραβευτούν όλοι οι πρωταθλητές της χρονιάς σε όλα τα μηχανοκίνητα σπορ, με το ενδιαφέρον να τραβά η συνύπαρξη του προέδρου της με τους εκπροσώπους της F1.

Η μεγάλη βραδιά για τον Μαξ Φερστάπεν έφτασε. Ο Ολλανδός απόψε θα σηκώσει το τρίτο τρόπαιο του παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 στην καριέρα του. Στο 2023 πραγματοποίησε μια τρομερή σεζόν κερδίζοντας 19 Grand Prix και έθεσε μία σειρά από εντυπωσιακά ρεκόρ, εκ των οποίων κάποια μπορεί να μην καταρριφθούν ποτέ.

Ο οδηγός της Red Bull Racing θα βραβευτεί στο γκαλά της FIA το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Πρόκειται για μια γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, στην οποία θα δώσουν το "παρών" κορυφαίοι οδηγοί από όλο το φάσμα των αγώνων ταχύτητας και θα βραβευτούν όλοι οι πρωταθλητές.

Ο Μοχάμεντ Μπεν Σουλαγέμ με τον Μαξ Φερστάπεν και τον Κρίστιαν Χόρνερ

Ωστόσο, το γιορτινό κλίμα της βραδιάς σίγουρα θα επηρεαστεί από όσα προηγήθηκαν, με τον επικοινωνιακό πόλεμο ανάμεσα στην FIA και τις ομάδες της Formula 1. Με τη... διαρροή από πλευράς του προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Μοχάμεντ Μπεν Σουλαγέμ, πως μετά από καταγγελία άλλων ομάδων είχε ανοίξει έρευνα για πρακτικές συγκρουόμενων συμφερόντων μεταξύ του επικεφαλής της Mercedes-AMG, Τότο Βολφ, και της συζύγου του, Σούζι, που είναι διευθύντρια του F1 Academy.

Μία διαρροή με οσμή... σκανδάλου, στην οποία όλες οι ομάδες της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού απάντησαν συντονισμένα, οδηγώντας τον Σουλαγέμ στο να κλείσει κακήν κακώς το θέμα. Σε ένα ακόμα επεισόδιο της κόντρας FIA-FOM.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τη συνύπαρξη του προέδρου της FIA με τους προαναφερθέντες και το παρασκήνιο που ενδεχομένως προκύψει από τη βραδιά στα παράλια της Κασπίας Θάλασσας. Η ζωντανή μετάδοση θα ξεκινήσει στις 21:00 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να την παρακολουθήσετε πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool/Getty Images

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!