F1 - Βολφ για Μάσι: «Ένας ηλίθιος που πήρε λάθος απόφαση»

F1 - Βολφ για Μάσι: «Ένας ηλίθιος που πήρε λάθος απόφαση»
Ο επικεφαλής της Mercedes-AMG F1 προσπαθεί να ξεχάσει όλα όσα έγιναν στον τελικό της Formula 1 του 2021 όπως επίσης και τον τότε Διευθυντή Αγώνων. Χωρίς όμως επιτυχία.

Τις τελευταίες ημέρες, το όνομα του Μάικλ Μάσι έχει συνδεθεί και πάλι με αυτό της Formula 1. Ο λόγος ήταν οι δηλώσεις του Προέδρου της FIA, Μοχάμεντ Μπεν Σουλαγέμ, ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Αυστραλού στην παγκόσμια ομοσπονδία.

Είναι άγνωστο πόσες πιθανότητες έχει να υλοποιηθεί ένα τέτοιο σενάριο. Εξάλλου πρόκειται για τον αρνητικό πρωταγωνιστή του Grand Prix Άμπου Ντάμπι του 2021, τον αγώνα που έκρινε τον τίτλο ανάμεσα στους Μαξ Φερστάπεν και Λιούις Χάμιλτον.

Τα γεγονότα του αγώνα της Formula 1 στη Γιας Μαρίνα σίγουρα δεν είναι καθόλου ευχάριστα για την ομάδα της Mercedes-AMG. Η απώλεια ενός τίτλου μέσα από τα χέρια τους έχει κοστίσει σε όλους στην ομάδα, κάτι το οποίο έχουν παραδεχτεί ανοικτά.

Ο επικεφαλής του γερμανικού στρατοπέδου, Τότο Βολφ, αποκάλυψε στο motorsport.com την οδύνη που τους έχει προκαλέσει ο τελικός του 2021 και σίγουρα δεν θα ήθελε να δει την επιστροφή του Μάσι στο paddock της F1: «Είχαμε πολλές βαθιές ουλές μετά το Άμπου Ντάμπι του 2021. Κατά μία έννοια, δεν θα τις ξεπεράσουμε ποτέ. Μερικές φορές σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς είναι δυνατόν να συμβεί αυτό. Γνωρίζουμε όμως τι έγινε. Δεν θέλω να σπαταλάω χρόνο να σκέφτομαι τους λόγους, διότι θα έδινε στον τύπο εύσημα. Είναι ένας ηλίθιος που πήρε λάθος απόφαση».

Φωτογραφίες: mercedesf1sport/Twitter-X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!