F1 - Ο καθιερωμένος «φανερός δείπνος» των οδηγών είχε φέτος απουσίες

F1 - Ο καθιερωμένος «φανερός δείπνος» των οδηγών είχε φέτος απουσίες
Για μία ακόμη χρονιά οι οδηγοί της Formula 1 δείπνησαν παρέα μετά το τέλος των φετινών τους αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι οδηγοί της Formula 1 αποφάσισαν να δειπνήσουν παρέα. Στο περιθώριο του αγώνα στο Άμπου Ντάμπι μαζεύτηκαν παρέα οι 11 από τους 20 οδηγούς σε ένα πολυτελές εστιατόριο, σε μία σπάνια συνάντηση εκτός πίστας.

Μετά από διακοπή δύο ετών (το 2020 και το 2021), το 2022 είχαν δειπνήσει ξανά στο Άμπου Ντάμπι, σε μία συνάντηση αφιερωμένη στον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος έτρεξε για τελευταία φορά στην F1. Φέτος όμως στο τραπέζι υπήρχαν απουσίες.

Τη σχετική φωτογραφία δημοσίευσε στα social media o Γκουάνγιου Ζου της Alfa Romeo. Στο τραπέζι, το οποίο ήταν το ίδιο που έκλεισαν και πέρυσι, βλέπουμε πέρα από τον Κινέζο τους: Λανς Στρολ, Πιέρ Γκασλί, Κάρλος Σάινθ, Τζορτζ Ράσελ, Άλεξ Άλμπον, Ντάνιελ Ρικάρντο, Βάλτερι Μπότας, Γιούκι Τσουνόντα, Σαρλ Λεκλέρ και Λιούις Χάμιλτον.

Οι απόντες από τη συνάντηση ήταν οι: Μαξ Φερστάπεν, Σέρχιο Πέρεζ, Φερνάντο Αλόνσο, Λάντο Νόρις, Όσκαρ Πιάστρι, Λόγκαν Σάρτζεντ, Νίκο Χούλκενμπεργκ, Κέβιν Μάγκνουσεν και ο Έστεμπαν Οκόν. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι η φωτογραφία τραβήχτηκε προς το τέλος του δείπνου αν κρίνουμε από τα πιάτα στο τραπέζι, οπότε δεν ξέρουμε αν ορισμένοι από τους παραπάνω παραβρέθηκαν έστω για λίγη ώρα.

Ερωτηματικό είναι επίσης και το ποιος οδηγός πλήρωσε το λογαριασμό. Γνωρίζουμε πως πέρυσι ο Χάμιλτον ήταν αυτός που έβαλε το... χέρι στην τσέπη. Αργά η γρήγορα πάντως, θα μάθουμε. Ο άγραφος νόμος όπως είχε αποκαλύψει κάποτε ο Νίκο Ρόσμπεργκ, είναι να πληρώνει πάντα ο πρωταθλητής.

Φωτογραφίες: Guanyu Zhou/Instagram

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!