Formula 1, Χάμιλτον για δείπνο οδηγών: «Δημιουργήσαμε φοβερές αναμνήσεις»

Formula 1, Χάμιλτον για δείπνο οδηγών: «Δημιουργήσαμε φοβερές αναμνήσεις»
O Λιούις Χάμιλτον αποκάλυψε πως εκείνος διοργάνωσε το δείπνο των οδηγών της F1 στο Άμπου Ντάμπι, προς τιμήν του Σεμπάστιαν Φέτελ.

Στο πλαίσιο του Grand Prix Άμπου Ντάμπι, τον τελευταίο αγώνα της Formula 1 για το 2022, είδαμε ένα ασυνήθιστο γεγονός. Όλοι οι οδηγοί συναντήθηκαν σε ένα πολυτελές εστιατόριο και δείπνησαν μαζί. Μάλιστα έβγαλαν μία αναμνηστική φωτογραφία, την οποία άπαντες δημοσίευσαν στα social media, τονίζοντας το πόσο απόλαυσαν τη βραδιά.

Αρκετές φήμες κυκλοφόρησαν γύρω από το λόγο που συνέβη η εν λόγω συνάντηση, με πολλούς να αναφέρουν ως αιτία την αποχώρηση του Σεμπάστιαν Φέτελ από το σπορ. Πράγματι, οι οδηγοί τίμησαν τον Γερμανό, σε μία συνάντηση που αντίστοιχή της είχε να γίνει για περισσότερα από έξι χρόνια.

Ο οδηγός της Mercedes-AMG και 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, αποκάλυψε στο πλαίσιο του Grand Prix Άμπου Ντάμπι, πως το δείπνο των οδηγών ήταν δική του ιδέα και πράγματι όλοι απόλαυσαν τη βραδιά.

«Πιστεύω πως ήταν πολύ σημαντικό για όλους μας. Γι’ αυτό ρώτησα τους άλλους οδηγούς στο Μεξικό αν θα θέλανε να δειπνήσουμε όλοι μαζί για να αποχαιρετήσουμε τον Σεμπάστιαν. Είχαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο από το 2016 στην Κίνα. Ήταν ένα φοβερό βράδυ. Όλοι γελούσαν, δημιουργήσαμε φοβερές αναμνήσεις. Ο Σεμπ είναι ένας φοβερός ηγέτης, έβγαλε ένα φοβερό λόγο και προσπάθησε να περάσει ορισμένες από τις εμπειρίες του στους άλλους οδηγούς, ειδικά στους νέους, διότι είναι το μέλλον», είπε ο Βρετανός.

Επιπλέον ο Χάμιλτον αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην περιβόητη φωτογραφία που έβγαλαν όλοι οι οδηγοί μαζί έξω από το εστιατόριο: «Βγάλαμε μαζί τη φωτογραφία και είχαμε περισσότερη αρμονία από ποτέ. Φαντάζομαι όχι στην ιστορία, διότι υπάρχουν φωτογραφίες οδηγών από παλαιότερα χρόνια, αλλά σίγουρα έχουμε την περισσότερη αρμονία τουλάχιστον τα τελευταία 15 χρόνια. Μετά από το δείπνο, είπαμε πως πρέπει να το κάνουμε συνέχεια. Μάλλον πρέπει να γίνει ένα ετήσιο γεγονός. Μπορεί να γίνει πάνω από μία φορές. Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε επίσης και ως GPDA (Ένωση Οδηγών), ως ένα ενωμένο γκρουπ. Έχουμε την ευθύνη ως οδηγοί. Συνολικά, υπάρχουν πολλές δράσεις που μπορεί να κάνει η Formula 1 και το GPDA μπορεί να συνεισφέρει».

Ο Βρετανός ήταν αυτός που ανέλαβε μάλιστα να πληρώσει το λογαριασμό.

Φωτογραφίες: LewisHamilton/Twitter

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!