Η QJMotor έχει κερδίσει τους Έλληνες αναβάτες

Κώστας Παστρίμας
Η QJMotor έχει κερδίσει τους Έλληνες αναβάτες
Η Γκοργκόλης Α.Ε. έκλεισε το πρώτο δεκάμηνο του 2023 καταγράφοντας δυνατές πωλήσεις σε όλες τις κατηγορίες μοτοσικλετών.

Για ακόμα μια χρονιά η Γκοργκόλης Α.Ε. συνεχίζει να δείχνει το δρόμο στον τομέα της μοτοσικλέτας. Η εταιρεία βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων δικύκλων για το πρώτο δεκάμηνο του 2023, καταγράφοντας ισχυρές πωλήσεις και μια άκρως επιτυχημένη χρονιά.

Η πρώτη θέση είναι το αποτέλεσμα και των επιμέρους επιτυχιών στις διάφορες κατηγορίες αφού η εταιρεία έχει ήδη κατακτήσει την πρώτη θέση στα scooters και την πρώτη θέση στα underbones. Εκτός από αυτές, ιδιαίτερα σημαντική είναι η θέση της Γκοργκόλης Α.Ε. στις μοτοσικλέτες καθώς φέτος η παρουσία της QJMotor ήταν καθοριστική.

QJMOTOR

Συγκεκριμένα η αποκλειστική διάθεση των μοτοσικλετών της QJMotor που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2023 έφερε την εταιρεία στην 3η θέση της κατηγορίας. Μόλις σε έξι μήνες λοιπόν η QJMotor κατέλαβε ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς και συνεχίζει την ανοδική πορεία της συμβάλλοντας στην επιτυχία συνολικά της Γκοργκόλης Α.Ε.

Όπως είναι λογικό η εταιρεία αναμένεται να κλείσει τη χρονιά με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και το 2024 θα είναι γεμάτο νέα μοντέλα και νέες προκλήσεις.

Yamaha

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!