Η έκδοση Tributo Italiano τιμάει το σπορ DNA της Alfa Romeo

Η έκδοση Tributo Italiano τιμάει το σπορ DNA της Alfa Romeo

Κώστας Παστρίμας
Η έκδοση Tributo Italiano τιμάει το σπορ DNA της Alfa Romeo
Η Alfa Romeo παρουσίασε μια νέα δυναμική έκδοση Tributo Italiano για τις Tonale, Giulia και Stelvio.

Η Alfa Romeo έχει συνδέσει το όνομά της με την ταχύτητα, τους αγώνες και την σπορ συμπεριφορά και όχι άδικα αφού στην πορεία της όλα τα μοντέλα είχαν έντονη σπορ προσωπικότητα. Αυτήν την αθλητική κληρονομιά θέλει να συνεχίσει η Alfa Romeo προσφέροντας μια νέα ειδική έκδοση στα κορυφαία της μοντέλα Tonale, Stelvio και Giulia.

Η νέα σειρά Tributo Italiano αποτελεί την κορυφαία έκδοση εξοπλισμού για κάθε μοντέλο και διατίθεται αποκλειστικά στα χρώματα της ιταλικής σημαίας σε συνδυασμό με μαύρη οροφή. Η ιταλική σημαία κοσμεί και τα καπάκια των εξωτερικών καθρεφτών ενώ υπάρχουν πολλές ακόμα λεπτομέρειες ειδικές για την περίσταση.

Alfa Romeo

Ακόμα ένα στοιχείο που κάνει τις Tributo Italiano να ξεχωρίζουν είναι οι ζάντες που είναι 21 ιντσών στη Stelvio, 19 ιντσών στην Giulia με νέο σχεδιασμό και 20 ιντσών στην Tonale. Στο κομμάτι του εξοπλισμού δεν έχουν γίνει συμβιβασμοί καθώς περιλαμβάνει μέχρι θερμαινόμενο τιμόνι και υψηλής απόδοσης ηχοσύστημα της Harman Kardon με 14 ηχεία.

Alfa Romeo

Στο κομμάτι των κινητήρων δεν έχουμε αλλαγές, αλλά στις αναρτήσεις η Alfa Romeo έχει προσθέσει τις ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αναρτήσεις Alfa Active Suspension στον βασικό εξοπλισμό. Στα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης όλα τα μοντέλα με τον εξοπλισμό Tributo Italiano διαθέτουν όλη την σουίτα με αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2 για κορυφαία ασφάλεια και ευκολία στην οδήγηση.

Alfa Romeo

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!