F1 - Οι ώρες των τηλεοπτικών μεταδόσεων του Grand Prix Λας Βέγκας

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 - Οι ώρες των τηλεοπτικών μεταδόσεων του Grand Prix Λας Βέγκας
Το πολυαναμενόμενο τριήμερο δράσης στην «Πόλη της Αμαρτίας» θα μεταδοθεί αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+.

Ήρθε η ώρα για τον εικοστό-πρώτο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος και τον πλέον πολυαναμενόμενο αφού αφορά στη μεγάλη επιστροφή της Formula 1 στο Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Επιστροφή που έρχεται μετά από 41 χρόνια, σε μία νέα αγωνιστική διαδρομή που απλώνεται στο κέντρο της πόλης και περνάει μπροστά από μερικά από τα πιο εμβληματικά της σημεία.

Το GP Las Vegas LIVE στο ΑΝΤ1+

Η ευθεία στο περίφημο «Strip» θα βρει τα μονοθέσια να επιταχύνουν με φόντο το Caesars Palace, το Bellagio και το Venetian. Σε έναν αγώνα όπου οι προσομοιώσεις κάνουν λόγο για ρυθμό γύρου παραπλήσιο με αυτόν του ιταλικού Grand Prix στη Μόντσα!

Ένα εξωαγωνστικό υπερθέαμα

Μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκινήσει η αγωνιστική δράση, έχει όμως ξεκινήσει το show, με τη φαντασμαγορική και γεμάτη αστέρια του πενταγράμμου τελετή έναρξης. Εκεί όπου καλλιτέχνες όπως οι 30 Seconds To Mars και ο John Legend, προετοίμασαν το έδαφος για την παρουσίαση των 20 οδηγών.

Η τελετή έναρξης θα μεταδοθεί από το ΑΝΤ1+ το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, στις 15:50 ώρα Ελλάδας, σε περιγραφή Πάνου Σεϊτανίδη και Μαρίας Ανδρεάδη.

Όλη η δράση στο ΑΝΤ1+

Κάθε λεπτό αγωνιστικής δράσης στο πλαίσιο του Grand Prix του Λας Βέγκας, θα μεταδοθεί LIVE και χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, στην πλατφόρμα ΑΝΤ1+.

Το GP Las Vegas LIVE στο ΑΝΤ1+

Ξεκινώντας από τις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής, έπειτα το Σάββατο με την τελευταία πρόβα ενόψει των κατατακτήριων δοκιμών και όσα θα συμβούν εκεί και φυσικά στον μεγάλο αγώνα της Κυριακής, που ξεκινά στις 8 το πρωί ώρα Ελλάδας.

Ο ΑΝΤ1 θα προβάλει τον αγώνα σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση στις 15.00.

Το Formula 1 Show

Στην εκπομπή «Formula 1 Show» που ξεκινά αποκλειστικά στο ANT1+ στις 07:00, μία ώρα πριν την απευθείας μετάδοση του αγώνα, μπορείτε να παρακολουθήσετε μεταξύ άλλων την τελετή εκκίνησης του Grand Prix.

Η ομάδα του Formula 1 Show

Η απεσταλμένη του ΑΝΤ1+ στο Λας Βέγκας, Μαρία Θωμά θα μας μεταφέρει τον παλμό της διοργάνωσης. Στην παρουσίαση της εκπομπής αλλά και στις μεταδόσεις θα βρίσκονται ο Τάκης Πουρναράκης και ο Πάνος Σεϊτανίδης.

Οι μεταδόσεις και οι εκπομπές για το GP Λας Βέγκας

Παρασκευή 17/11
Ελεύθερες Δοκιμές 1, 06:30 ANT1+
Ελεύθερες Δοκιμές 2, 10:00 ANT1+

Σάββατο 18/11
Ελεύθερες Δοκιμές 3, 06:30 ANT1+
Κατατακτήριες, 10:00 ANT1+
Τελετή Έναρξης 15:50 ΑΝΤ1+ (μαγνητοσκόπηση)

Κυριακή 19/11
Formula 1 Show, 07:00 ANT1+
Αγώνας, 08:00 ANT1+
Formula 1 Show, Με τη λήξη του αγώνα. ΑΝΤ1+
Αγώνας, 15:00 ΑΝΤ1 (μαγνητοσκόπηση)

Δείτε το πρόγραμμα όλων των τηλεοπτικών μεταδόσεων εδώ.

Τα LIVE του Gazzetta για το GP Λας Βέγκας

Το GP Λας Βέγκας και στο Gazzetta

Όπως πάντα, όσα τρέχουν στην πίστα είναι και στο gMotion by Gazzetta, όπως πάντα powered by Ford. Στο πλαίσιο του Grand Prix του Λας Βέγκας έχουμε δύο LIVE σχετικά με τον εικοστό-πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Το πρωί του Σαββάτου, στις 9.40, με τη μάχη των κατατακτήριων δοκιμών που θα καθορίσει και το grid του αγώνα. Την Κυριακή, έχουμε «εκκίνηση» στην κάλυψη του μεγάλου event στις 7.30 το πρωί.

Φωτογραφίες: Formula 1/Twitter

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!