F1 - Πέρεζ: «Όσα έγιναν στο Μεξικό ήταν καταστροφικά για μένα» (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 - Πέρεζ: «Όσα έγιναν στο Μεξικό ήταν καταστροφικά για μένα» (vid)
O οδηγός της Red Bull Racing κάνει απολογισμό όσων έγιναν και υπόσχεται όσα έρχονται.

Η προσπάθεια του Σέρχιο Πέρεζ να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως η Formula 1 «έτρεχε» στην πατρίδα του, κατέληξε σε εφιάλτη. Ο Μεξικανός έκανε εξαιρετική εκκίνηση αλλά παρασύρθηκε, οδηγούμενος σε μία βεβιασμένη κίνηση με στόχο να στρίψει πρώτος ενώ είχε εκκινήσει μόλις πέμπτος.

Η σύγκρουση με τη Ferrari του Σαρλ Λεκλέρ τον έθεσε εκτός αγώνα, σε ένα νέο επεισόδιο μίας σειράς απογοητευτικών εμφανίσεων που έχουν θέσει εν αμφιβόλω την παρουσία του στη Red Bull Racing την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

O Σέρχιο Πέρεζ στο Μεξικό

Φωτογραφία: Red Bull Content Pool/Getty Images

«Όσα έγιναν στο Μεξικό ήταν καταστροφικά για μένα, όμως αυτά συμβαίνουν στο σπορ. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να σκέφτεσαι συνέχεια όσα έχουν συμβεί. Ήθελα όσο τίποτα τη νίκη στον εντός έδρας αγώνα μου αλλά χάθηκε η ευκαιρία και η προσοχή μου είναι στο να ολοκληρώσω τη σεζόν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας», είπε ο Πέρεζ.

Ο Λιούις Χάμιλτον είναι μόλις 20 βαθμούς μακριά, άρα ο 33χρονος καλείται να ανακάμψει και τουλάχιστον να επιστρέψει στο βάθρο – εκεί όπου έχουμε να τον δούμε από τη Μόντσα, πριν από έξι αγώνες!

«Χρειαζόμαστε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στη Βραζιλία και νιώθω σιγουριά για την ικανότητά μας να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Το περασμένο Σαββατοκύριακο ένιωθα πως τα πράγματα πήγαιναν καλά με την κατεύθυνση που πήραμε, νιώθω πιο άνετα στο αυτοκίνητο και η δουλειά που έχουμε κάνει με την ομάδα, αποδίδει καρπούς σε ό,τι αφορά στην ταχύτητα. Η Βραζιλία αποτελεί μία εντελώς διαφορετική πρόκληση αλλά είναι μία απολαυστική πίστα και έχουμε δύο ευκαιρίες να κερδίσουμε βαθμούς αυτό το Σαββατοκύριακο. Παρότι τα Grand Prix με Sprint αποτελούν πρόκληση σχετικά με το set-up, θέλουμε να πάρουμε τα μέγιστα», τόνισε ο Πέρεζ στην προεπισκόπηση της Red Bull Racing για τον εικοστό αγώνα της σεζόν.

Το Gazzetta θα σας μεταφέρει όλη τη δράση από το Ιντερλάγκος, με συνολικά τέσσερα LIVE powered by Ford. Αρχής γενομένης από σήμερα το απόγευμα, με την κάλυψη της μάχης της pole position να ξεκινά στις 19.40.

To Σάββατο το LIVE του Sprint Shootout ξεκινά στις 15.40 ενώ του Sprint στις 20.00. Το τελευταίο και μεγάλο ραντεβού, για τον Αγώνα, είναι την Κυριακή στις 18.30.

Τα LIVE του Gazzetta από το GP Βραζιλίας

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!