F1 - Φερστάπεν: «Δεν πίστευα πως ήταν εφικτό να ξεπεράσω το 2022»

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 - Φερστάπεν: «Δεν πίστευα πως ήταν εφικτό να ξεπεράσω το 2022»
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε τη σημασία της δουλειάς όλων στη Red Bull Racing.

O Μαξ Φερστάπεν έχει ήδη στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αλλά συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό! Στο Grand Prix της Πόλης του Μεξικού πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του, που είναι και η 16η σε 19 αγώνες μέσα στο 2023.

O Μαξ Φερστάπεν στο Μεξικό

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool/Getty Images

Ενόψει του αγώνα αυτού του Σαββατοκύριακου, το Grand Prix του Σάο Πάολο, ο 26χρονος μίλησε για τη φετινή κυριαρχία του, τη δουλειά της ομάδας του αλλά τις προσδοκίες του για τη Βραζιλία.

«Είναι ο τελευταίος αγώνας αυτού του triple header και το τελευταίο Sprint της σεζόν. Μετά από έναν καλό αγώνα στο Μεξικό, είμαστε αισιόδοξοι ενόψει αυτού του αγωνιστικού τριημέρου αλλά πρέπει να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας. Είναι τρελό που έχω πετύχει 16 νίκες έως τώρα στη σεζόν, μετά την περυσινή επιτυχία δεν πίστευα πως θα ήταν εφικτό να την επαναλάβω, άρα το να ξεπεράσουμε τους αριθμούς του 2022 δείχνει τι σπουδαία σεζόν έχουμε. Εκτιμώ τη σκληρή δουλειά όλων στην ομάδα και χαίρομαι που την αναδεικνύουμε στην πίστα. Τώρα η προσοχή μου στρέφεται στη 17η νίκη», είπε ο οδηγός της Red Bull Racing.

Το Gazzetta θα σας μεταφέρει όλη τη δράση από το Ιντερλάγκος, με συνολικά τέσσερα LIVE powered by Ford. Αρχής γενομένης από σήμερα το απόγευμα, με την κάλυψη της μάχης της pole position να ξεκινά στις 19.40.

To Σάββατο το LIVE του Sprint Shootout ξεκινά στις 15.40 ενώ του Sprint στις 20.00. Το τελευταίο και μεγάλο ραντεβού, για τον Αγώνα, είναι την Κυριακή στις 18.30.

Τα LIVE του Gazzetta για το GP Βραζιλίας

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!