F1 - Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Grand Prix στο Ιντερλάγκος

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 - Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Grand Prix στο Ιντερλάγκος
Ξεκινά ένα τριήμερο με καταιγιστική δράση και δομή Sprint που τροποποιεί το πρόγραμμα.

Το ταξίδι της Formula 1 στην αμερικανική ήπειρο συνεχίζεται και το τρίτο μέρος αυτού του απαιτητικού triple header διεξάγεται στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, στην πίστα του Ιντερλάγκος. Εκεί θα πραγματοποιηθεί ο εικοστός αγώνας του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, που θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

Μάλιστα, θα είναι η έκτη και τελευταία φορά φέτος που θα έχουμε αγωνιστικό τριήμερο με δομή Sprint. Αυτό, ενώ η μάχη για τη δεύτερη θέση σε κατασκευαστές και οδηγούς εντείνεται. Μετά το Μεξικό, η Mercedes-AMG είναι 22 βαθμούς μπροστά από τη Scuderia Ferrari και ο Σέρχιο Πέρεζ 20 μπροστά από τον Λιούις Χάμιλτον.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι αυτός του σημερινού grid με τις περισσότερες νίκες στη Βραζιλία – έχει πανηγυρίσει τρεις φορές. Ο Φερστάπεν είδε πρώτος την καρό σημαία το 2019, ενώ το 2020 δεν έγινε αγώνας λόγω πανδημίας.

Το Formula 1 Show

Στην εκπομπή «Formula 1 Show» της Κυριακής, που ξεκινά στις 18:00 στο ΑΝΤ1+, μια ώρα πριν την απευθείας μετάδοση του αγώνα από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+, μπορείτε να παρακολουθήσετε μεταξύ άλλων ένα αφιέρωμα στους μεγάλους Βραζιλιάνους οδηγούς.

Ayrton Senna

Φωτογραφία: McLaren/Twitter

Παράλληλα, ο Μικ Σουμάχερ παρουσιάζει τη στολή, τα γάντια και τον υπόλοιπο εξοπλισμό που χρησιμοποιεί μπαίνοντας στο μονοθέσιο, ο πρώην CEO της Aston Martin, Άντι Πάλμερ μιλάει για τη Formula 1, τη DBX που είναι το ισχυρότερο SUV στον κόσμο αλλά ακόμα και το Leaf που κυκλοφόρησε όταν βρισκόταν εκείνος στο «τιμόνι» της Nissan.

Στην παρουσίαση της εκπομπής θα είναι οι Τάκης Πουρναράκης και Πάνος Σεϊτανίδης και θα πλαισιώσουν οι Μαρία Θωμά και Κώστας Λεώνης. Στις μεταδόσεις θα βρίσκονται οι Μαρία Ανδρεάδη, Τάκης Πουρναράκης και Πάνος Σεϊτανίδης, ενώ ο Τζώρτζης Μαρκογιάννης θα σχολιάζει από τη θέση του οδηγού τις προσπάθειες των συναθλητών του.

Οι μεταδόσεις και εκπομπές σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+

Παρασκευή 3/11
Ελεύθερες Δοκιμές, 16:30 ANT1+
Κατατακτήριες Δοκιμές, 20:00 ANT1+

Σάββατο 4/11
Sprint Shootout, 16:00 ANT1+
Sprint Race, 20:30 ANT1, ANT1+

Κυριακή 5/11
Formula 1 Show, 18:00 ANT1+
Αγώνας, 19:00 ANT1, ANT1+
Formula 1 Show (post race), Με τη λήξη του αγώνα, ΑΝΤ1+

LIVE και στο Gazzetta

Το Gazzetta θα σας μεταφέρει όλη τη δράση από το Ιντερλάγκος, με συνολικά τέσσερα LIVE. Αρχής γενομένης από σήμερα το απόγευμα, με την κάλυψη της μάχης της pole position να ξεκινά στις 19.40.

To Σάββατο το LIVE του Sprint Shootout ξεκινά στις 15.40 ενώ του Sprint στις 20.00. Το τελευταίο και μεγάλο ραντεβού, για τον Αγώνα, είναι την Κυριακή στις 18.30.

Δείτε το πρόγραμμα όλων των σημερινών αθλητικών μεταδόσεων, πατώντας εδώ.



Κεντρική φωτογραφία: Haas F1

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!