F1 - ΗΠΑ: Οι ώρες των σημερινών μεταδόσεων και εκπομπών σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 - ΗΠΑ: Οι ώρες των σημερινών μεταδόσεων και εκπομπών σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+
Η αγωνιστική δράση θα είναι καταιγιστική και περιλαμβάνει τόσο Formula 1 όσο και F1 Academy.

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία ενός καταιγιστικού αγωνιστικού τριημέρου στο Όστιν του Τέξας, εκεί που φιλοξενείται ο δέκατος-όγδοος αγώνας του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, που μεταδίδεται αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

Δύο αγώνες σε μερικές ώρες

Το Circuit of the Americas υποδέχεται τη Formula 1 για ενδέκατη φορά αλλά είναι η πρώτη που έχουμε και F1 Academy. Με αυτό ξεκινά η δράση της ημέρας, με τη μετάδοση του τρίτου αγώνα από τις Η.Π.Α. Αρχίζει στις 17.40 και θα μεταδοθεί LIVE από το ΑΝΤ1+, με την Μαρία Ανδρεάδη και τον Κώστα Λεώνη στην περιγραφή.

Στιγμιότυπο από το GP ΗΠΑ του 2022

Έπειτα, τη σκυτάλη παίρνει η Formula 1, με το GP του Τέξας να ξεκινά στις 22.00 ώρα Ελλάδας και να αναμένεται συναρπαστικό – ειδικά με αυτό το… μπλεγμένο grid! Στην περιγραφή του αποψινού αγώνα θα είναι ο Τάκης Πουρναράκης και ο Πάνος Σεϊτανίδης. Ο Τζώρτζης Μαρκογιάννης θα σχολιάζει… από τη θέση του οδηγού τις προσπάθειες των συναθλητών του.

Το Formula 1 Show

Στην εκπομπή «Formula 1 Show», που ξεκινά στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής, μια ώρα πριν την απευθείας μετάδοση του αγώνα από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Μαξ Φερστάπεν και μια συνέντευξή του μετά την κατάκτηση του τρίτου παγκόσμιου τίτλου.

Επίσης, αποκλειστική συνέντευξη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του 1997, Ζακ Βιλνέβ, καθώς και ενδιαφέρουσες δηλώσεις του Λιούις Χάμιλτον στην κάμερα του ΑΝΤ1 και τον Πάνο Σεϊτανίδη.

Παράλληλα, ο Εστεμπάν Οκόν μιλάει για τη συνεργασία με τον επενδυτή της Alpine, ηθοποιό του Χόλιγουντ Ράιαν Ρέινολντς αλλά και τον πρεσβευτή της μάρκας, Ζινεντίν Ζιντάν.

Formula 1 στον ΑΝΤ1

Στην παρουσίαση της εκπομπής «Formula 1 Show» τους Πουρναράκη-Σεϊτανίδη θα πλαισιώσουν οι Μαρία Θωμά και Κώστας Λεώνης.

Οι μεταδόσεις και οι εκπομπές σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+

17.40, F1 Academy Αγώνας 3, ΑΝΤ1+
21.00, Formula 1 Show, ANT1/ANT1+
22.00, Αγώνας, ΑΝΤ1/ΑΝΤ1+
Μετά τη λήξη του GP, Formula 1 Show, ANT1+

LIVE και στο Gazzetta

Μην χάσετε το LIVE του gMotion by Gazzetta και της Ford που πραγματοποιείται σε κάθε επίσημη διαδικασία του μαγικού κόσμου της Formula 1.

Απόψε ξεκινά από τις 21:30 για να μπείτε σε κλίμα αγώνα! Με γραπτή περιγραφή, παρασκήνιο, δηλώσεις, φωτογραφίες και video απ' όσα συμβαίνουν στο Circuit of the Americas.

Τα LIVE του Gazzetta

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!