Fiat 500 και Panda: Χαμηλότερες τιμές για τα δύο αυτοκίνητα πόλης

Fiat 500 και Panda: Χαμηλότερες τιμές για τα δύο αυτοκίνητα πόλης

Newsroom
Fiat 500 και Panda: Χαμηλότερες τιμές για τα δύο αυτοκίνητα πόλης
Η νέα προωθητική καμπάνια «Fiat Eco Bonus» προσφέρει σημαντικό όφελος για τα 500/Panda, τα οποία είναι και ετοιμοπαράδοτα.

Πιο προσιτή γίνεται η απόκτηση των 500 και Panda μέσω της προωθητικής καμπάνιας «FIAT ECO BONUS». Με όφελος στα 1.200 ευρώ, ο τιμοκατάλογος ξεκινάει ενδεικτικά από τις €14.590 για το Panda και από τις €15.300 για το 500 Hybrid. Υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα τόσο για το 500 όσο και για το Panda. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται 5ετής εργοστασιακή εγγύηση (ή 200.000 km) και πλήρης εξοπλισμός ασφάλειας, άνεσης και τεχνολογίας.

Τόσο το 500 Hybrid όσο και το Panda Hybrid χρησιμοποιούν το ήπιο υβριδικό σύστημα της Fiat που αποτελείται από τον κινητήρα βενζίνης 1.0 της οικογένειας FireFly και ηλεκτροκινητήρα BSG (Belt-integrated Starter Generator) 3,6 kW. Η τροφοδοσία του ηλεκτρικού μοτέρ γίνεται από μπαταρία λιθίου τάσης 12 V, η οποία επιτρέπει στο υβριδικό πακέτο να έχει μικρές διαστάσεις και χαμηλό συνολικό βάρος.

Η συνολική απόδοση του συστήματος φτάνει τους 70 ίππους και 92 Nm ροπής, ενώ το κιβώτιο είναι χειροκίνητο με 6 σχέσεις. Συγκριτικά με έναν κινητήρα συμβατικής τεχνολογίας η μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων μπορεί να αγγίξει το 30%, ενώ πολύ σημαντική παράμετρος είναι επίσης η αθόρυβη και πολιτισμένη λειτουργία που ταιριάζει τέλεια στις αστικές συνθήκες.

Fiat 500 Panda

Photo Credits: Fiat

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!