Σιρίλ Αμπιτεμπούλ: «Θα παλέψουμε για νίκες στους επόμενους αγώνες»

Κώστας Μπιτσικώκος
Σιρίλ Αμπιτεμπούλ: «Θα παλέψουμε για νίκες στους επόμενους αγώνες»
Ο επικεφαλής της Hyundai Motorsport έκανε έναν μίνι απολογισμό της συμμετοχής στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Μετά το απόλυτο 1-2-3 στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις του 2022, η Hyundai Motorsport ανέβηκε μεν ξανά στο βάθρο με τους Ντάνι Σόρντο και Κάντιντο Καρέρα, όμως οι ατυχίες της στέρησαν την νίκη.

Φυσιολογικά λοιπόν υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα, κάτι που ανέφερε ο επικεφαλής της, Σιρίλ Αμπιτεμπούλ. «Θέλαμε να εξασφαλίσουμε ότι θα τερματίσουμε στο βάθρο, κάτι που κατάφεραν ο Ντάνι και ο Κάντιντο. Είμαστε όμως λίγο απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα του αγώνα. Όλη η ομάδα ήθελε να τα πάει καλά στο Ράλλυ Ακρόπολις, ιδίως από τη στιγμή που εδώ είχαμε το καλύτερο αποτέλεσμα του 2022. Όλοι θέλαμε να επαναλάβουμε εκείνη την επιτυχία. Αποδείξαμε ότι το αυτοκίνητο έχει καλή απόδοση, η ομάδα ήταν καλά προετοιμασμένη και τα πληρώματα είχαν μεγάλο κίνητρο».

WRC

Τι όμως πήγε άσχημα στο φετινό αγώνα; Ο Αμπιτεμπούλ δήλωσε ότι θα γίνει η σχετική ανάλυση των δεδομένων. «Όπως αρκετοί από τους άλλους συμμετέχοντες, “σκοντάψαμε” σε ορισμένες δυσκολίες του ράλλυ και πρέπει να αναλύσουμε πώς μπορούμε να τις αποφύγουμε στο μέλλον. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο να παλέψουμε για νίκες στους τελευταίους αγώνες της σεζόν. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν ότι ανεβαίνουμε μία απότομη καμπύλη μάθησης και για να πάμε καλά την επόμενη χρονιά, πρέπει να πιέσουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε αυτή τη σεζόν».

Photo Credits: Hyundai Motorsport

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!