Προσγειώνεται στην Ευρώπη το King of Baggers (vid)

Κώστας Παστρίμας
Προσγειώνεται στην Ευρώπη το King of Baggers (vid)
Το ξεχωριστό πρωτάθλημα με τις θηριώδη cruiser είναι έτοιμο να έρθει στην Ευρώπη.

Κάποιοι φανατικοί των custom cruiser μοτοσικλετών το 2020 στις ΗΠΑ αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα πρωτάθλημα μοτοσικλέτας το οποίο δεν έμοιαζε με κανένα άλλο. Το King of Baggers είχε να κάνει με τις θηριώδης cruisers της Αμερικής και αρχικά είχε την στήριξη ιδιωτών και βελτιωτών.

Όσοι πίστεψαν σε αυτόν τον θεσμό έκαναν πολύ καλά διότι πλέον το King of Baggers από τρεις αγώνες την πρώτη χρονιά έχει φτάσει να έχει 14 αγώνες και να έχει προσελκύσει εργοστάσια όπως η Harley Davidson και η Indian. Μάλιστα το θέαμα και οι μάχες είναι εξαιρετικές και αρκεί να ρίξετε μια ματιά σε έναν αγώνα για να διαπιστώσετε περί τίνος πρόκειται.

ΚΤΜ

Η αυξημένη δημοφιλία του King of Baggers φαίνεται ότι έχει προσελκύσει και άλλα μέρη του κόσμου. Απόδειξη αυτού είναι η επίσημη ανακοίνωση του διοργανωτή του King of Baggers, MotoAmerica, ότι ξεκινάει μια συνεργασία με την MotorSport Vision Racing (MSVR) προκειμένου ο συγκεκριμένος θεσμός να μετακομίσει στην Ευρώπη.

τεεε

Η MSVR είναι μια ισχυρή εταιρεία διαχείρισης πολλών πρωταθλημάτων στην Ευρώπη και έχει υπό την επίβλεψή της πολλές πίστες της Μεγάλης Βρετανίας και της Ισπανίας. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το χρονοδιάγραμμα του σχεδίου. Πολύ σημαντικό ρόλο στη συμφωνία έπαιξε ο θρύλος των Grand Prix, Κέβιν Σβάντς.

Ρίξτε μια ματιά στο θεαματικό αυτό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!