Lamborgini: Το νέο teaser ίσως δείχνει ένα ηλεκτρικό crossover (vid)

Lamborgini: Το νέο teaser ίσως δείχνει ένα ηλεκτρικό crossover (vid)

Κώστας Παστρίμας
Lamborgini: Το νέο teaser ίσως δείχνει ένα ηλεκτρικό crossover (vid)
Σαν να αποκομίζουμε μια γεύση από το μέλλον, το νέο teaser κεντρίζει το ενδιαφέρον για το επερχόμενο πρωτότυπο της Lamborghini.

Με την παρουσίαση του νέου πρωτότυπου της Lamborghini να πλησιάζει, το τελευταίο teaser, που είναι ένα βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων με φουτουριστικό θέμα, δίνει μια πρώτη γεύση του τι περιμένει τους λάτρεις της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η παρουσίαση του μοντέλου θα πραγματοποιηθεί στις 18 Αυγούστου κατά τη διάρκεια της Monterey Car Week στην Καλιφόρνια.

Το βίντεο ξεκινά με μια πανοραμική λήψη μιας πόλης, κατόπιν εμφανίζεται μια γυναίκα που βρίσκεται σε μια κυκλικό πλατφόρμα. Κοιτάζει μέσα από μια στέγη και αγναντεύει τα άστρα. Στη συνέχεια, ένα αντικείμενο πετά στο διάστημα και επιστρέφει στη Γη. Τελικά, εμφανίζεται η μορφή μιας Lamborghini, με τα φώτα της να ανάβουν.

Στο προηγούμενο teaser η Lamborghini είχε αποκαλύψει τη γραμμή της οροφής όπως φαίνεται από το πλάι του αυτοκινήτου.

Lamborghini

Η νέα εικόνα δείχνει ότι το όχημα διαθέτει οριζόντια φωτιστικά σώματα που τοποθετούνται ένα πάνω στο άλλο και κλίνουν προς το εσωτερικό. Επίσης, φαίνεται ότι ο ύψος του αυτοκινήτου είναι μεγαλύτερο από αυτό των περισσότερων μοντέλων, καθώς φαίνεται φως κάτω από το όχημα. Θα μπορούσε εύκολα να είναι ένα crossover.

Η Lamborghini περιέγραψε αυτό το concept ως το «πρώτο πρωτότυπο του τέταρτου μοντέλου παραγωγής» σε προηγούμενη ανακοίνωση. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Στέφαν Βίνκελμαν, έχει πει ότι το μοντέλο που θα κυκλοφορήσει στους δρόμους θα είναι ένα 2+2 grand tourer και «πολύ πιο χρηστικό στην καθημερινότητα» από την αντικαταστάτη της Huracan ή τη νέα Revuelto.

Δεν είναι σαφές τι σημαίνει το μήνυμα «Τι θα συμβεί αν...» σε αυτό το teaser. «Τι θα συμβεί αν η Lamborghini κατασκεύαζε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο», είναι μία από τις πιθανότητες που η εταιρεία μπορεί να υπαινίσσεται.

Η έκδοση παραγωγής που θα βασίζεται σε αυτό το πρωτότυπο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της το 2028, προκαλώντας ήδη ανυπομονησία για ένα αυτοκίνητο που απέχει περίπου πέντε χρόνια από εμάς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!