LIVE TV: Η πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ Ταχύτητας Γκούντγουντ

Πάνος Σεϊτανίδης
LIVE TV: Η πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ Ταχύτητας Γκούντγουντ
Δείτε όλη τη δράση από το συναρπαστικό ετήσιο ραντεβού της αυτοκίνησης και του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ήρθε η ώρα για ένα ακόμα Φεστιβάλ Ταχύτητας στο Γκούντουγουντ της Μεγάλης Βρετανίας – της μεγαλύτερης γιορτής παγκοσμίως για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την αυτοκινητική κουλτούρα.

Μία εκδήλωση που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια από την παρθενική διεξαγωγή της και στην οποία θα απολαύσουμε γκάζια και θέαμα. Η Porsche γιορτάζει τα 75 της χρόνια, το ίδιο και η Lotus, η McLaren τα 60 και μαζί με πληθώρα άλλων κατασκευαστών, θα δείξουν ότι καλύτερο έχουν δημιουργήσει. Από το χθες και το σήμερα. Σε ένα event που όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, θα έχουμε και παγκόσμιες πρεμιέρες!

Θα δώσουν το «παρών» θρύλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Σεμπάστιαν Φέτελ, οι ανερχόμενοι Λάντο Νόρις και Όσκαρ Πιάστρι αλλά και ο κάτοχος του τίτλου στο MotoGP, Φραντσέσκο Μπανάια.

Μη χάσετε στιγμή από το Φεστιβάλ Ταχύτητας Γκούντουγουντ, που μόλις ξεκίνησε και θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή. Περισσότερα στο video που ακολουθεί και θα μεταφέρει LIVE τη δράση όλης της ημέρας!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!