Φεστιβάλ Ταχύτητας Γκούντγουντ – Παγκόσμια Πρεμιέρα σήμερα για το IONIQ 5 N

Φεστιβάλ Ταχύτητας Γκούντγουντ – Παγκόσμια Πρεμιέρα σήμερα για το IONIQ 5 N

Πάνος Σεϊτανίδης
Φεστιβάλ Ταχύτητας Γκούντγουντ – Παγκόσμια Πρεμιέρα σήμερα για το IONIQ 5 N
Η Hyundai Motor θα πραγματοποιήσει σε αυτό το μεγάλο ραντεβού της αυτοκίνησης, την επίσημη πρώτη εμφάνιση του νέου της μοντέλου επιδόσεων.

Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο N υψηλών επιδόσεων θα παρουσιαστεί στο εκθεσιακό περίπτερο της Hyundai N στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ! Μία πρεμιέρα που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουλίου, στις 15:30 ώρα Ελλάδος, στην πρώτη ημέρα δράσης αυτής της γιορτής της αυτοκίνησης που λαμβάνει κάθε χρόνο χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο

H πρεμιέρα αυτή σηματοδοτεί την πρώτη φορά που θα παρουσιασθεί το IONIQ 5 N μετά την κυκλοφορία μιας σειράς teaser βίντεο και καμουφλαρισμένων εικόνων που παρουσίασαν στοιχεία της προηγμένης τεχνολογίας του μοντέλου.

Το IONIQ 5 N αποτελεί το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό Hyundai N μοντέλο μαζικής παραγωγής και αναμένεται να επιταχύνει ακόμη περισσότερο το μέλλον της ηλεκτροκίνησης της εταιρείας.

Hyundai IONIQ 5 N

Αυτή η παγκόσμια πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στο «Core Box» του εκθεσιακού περιπτέρου της Hyundai N και παράλληλα με την αποκάλυψη του αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί η «N Moment» – μια επίδειξη του IONIQ 5 N στην εμβληματική ανάβαση μήκους 1,87 χιλιομέτρων, στην οποία θα συνοδεύεται και από άλλα μοντέλα Hyundai N, μεταξύ των οποίων τα rolling labs RN22e και N Vision 74.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!