F1 - Καναδάς: Αυτό είναι το grid του Grand Prix

F1 - Καναδάς: Αυτό είναι το grid του Grand Prix
Δείτε πώς θα παραταχθούν οι είκοσι μονομάχοι της Formula 1 στην αρένα του Μοντρεάλ για τον όγδοο αγώνα της φετινής χρονιάς.

Έπειτα από τις ανατρεπτικές κατατακτήριες δοκιμές, στις οποίες κυριάρχησε ο Μαξ Φερστάπεν περιμέναμε διαφοροποιήσεις στη σειρά εκκίνησης. Πράγματι, οι αγωνοδίκες έκαναν υπερωρίες με πληθώρα συμβάντων να αλλάζουν την τελική μορφή του grid.

Ο Μαξ Φερστάπεν θα εκκινήσει από την pole position για 25 φορά στην καριέρα του και όπως έγινε το 2022, θα έχει δίπλα του τον Φερνάντο Αλόνσο. Πίσω τους θα είναι οι δύο οδηγοί της Mercedes-AMG που θέλουν όσο τίποτα να ανέβουν στο βάθρο.

Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ θα εκκινήσει από την 5η θέση, λόγω της ποινής που δέχθηκε μετά το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών. Δίπλα του θα είναι ο Έστεμπαν Οκόν της Alpine, ενώ οι δύο οδηγοί της McLaren έχουν κάνει «κατάληψη» στην τέταρτη σειρά της εκκίνησης.

Ο Άλεξ Άλμπον της Williams είναι 9ος, ενώ ο Σαρλ Λεκλέρ συμπληρώνει την πέμπτη σειρά της εκκίνησης. Τελικά δεν γλίτωσε την ποινή ο Κάρλος Σάινθ για παρεμπόδιση του Πιέρ Γκασλί και θα ξεκινήσει 11ος, μπροστά από τον ντεφορμέ, Σέρχιο Πέρεζ. Δύο ακόμη οδηγοί που εκκινούν πολύ πιο πίσω από το αναμενόμενο είναι οι Πιέρ Γκασλί και Λανς Στρολ, στις θέσεις 15 και 16.

Στις 20:30 έχουμε «εκκίνηση» στο LIVE του Gazzetta με ρεπορτάζ, παρασκήνιο, εικόνες και videos από τη μάχη του Μοντρεάλ!

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!