F1 - Ο Φερστάπεν ανησυχεί για τις ελπίδες του στον Καναδά

F1 - Ο Φερστάπεν ανησυχεί για τις ελπίδες του στον Καναδά
Εκφράζονται φόβοι στις τάξεις της Red Bull Racing πως μπορεί η κυριαρχία τους να σταματήσει στο Μοντρεάλ, καθώς δεν έχουν βρει τις σωστές ρυθμίσεις στην RB19.

Προβληματισμένος σχετικά με την απόδοσή του στο σιρκουί του Μοντρεάλ είναι ο Μαξ Φερστάπεν. Ο Ολλανδός δυσκολεύεται αρκετά πίσω από το τιμόνι της RB19 στις ελεύθερες δοκιμές, σε μία πίστα που το οδόστρωμα έχει έντονες αναπηδήσεις. Σε σύγκριση με τα προηγούμενα Grand Prix, η αυστριακή ομάδα έδειξε να είναι ευάλωτη έναντι του ανταγωνισμού και αυτό φάνηκε από τα χρονόμετρα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Μαξ Φερστάπεν, ήταν απογοητευμένος με το ρυθμό του και κάλεσε την ομάδα του να προβεί σε αλλαγές ώστε να διεκδικήσει ακόμη μία νίκη στη φετινή χρονιά. «Δεν ήταν μια συνηθισμένη ημέρα. Δεν είχαμε καθόλου δράση στο FP1. Το ίδιο είχαμε να αντιμετωπίσουμε όλοι και ευτυχώς μπορέσαμε να κάνουμε κάποια περάσματα στο FP2. Έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε. Το μονοθέσιο μόνο φανταστικό δεν είναι με τις αναπηδήσεις που έχει η πίστα και όταν πατάμε πάνω στα κερμπ. Δεν είναι πολύ καλή η αίσθηση και πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα θέματα. Δυσκολευτήκαμε αρκετά στις ελεύθερες δοκιμές. Μερικές φορές όμως, αυτά συμβαίνουν», είπε ο Ολλανδός.

Εάν ο Φερστάπεν καταφέρει να κερδίσει το Grand Prix Καναδά, θα ισοφαρίσει τον Άιρτον Σένα με 41 νίκες στη Formula 1. Παράλληλα, θα είναι η έκτη νίκη του σε οκτώ αγώνες φέτος και μία ακόμη απόδειξη πως οδεύει ολοταχώς για τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο του.

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!