Ο Indiana Jones, ο Δίσκος του Πεπρωμένου και το Ford Explorer

Ο Indiana Jones, ο Δίσκος του Πεπρωμένου και το Ford Explorer

Πάνος Σεϊτανίδης
Ο Indiana Jones, ο Δίσκος του Πεπρωμένου και το Ford Explorer
Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Ford «πρωταγωνιστεί» στην πολυαναμενόμενη ταινία.

Η Ford ξεκινά τη μεγαλύτερη περιπέτειά της μέχρι σήμερα, καθώς το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Explorer έχει… ρόλο στη blockbuster ταινία του φετινού καλοκαιριού, «Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου» των Walt Disney & Lucasfilm, στο πλαίσιο της τελευταίας διαφημιστικής της καμπάνιας.

Με αναφορές στις εμβληματικές εικόνες και τη διάσημη μουσική του θρυλικού κινηματογραφικού franchise, η νέα αυτή καμπάνια παρουσιάζει το μεσαίου μεγέθους crossover της Ford να ξεκινά μια διηπειρωτική περιπέτεια, ενώ στο τέλος τη σύντομη εμφάνισή της πραγματοποιεί μία πολύ γνώριμη φιγούρα.

Στην πέμπτη και τελευταία ταινία της σειράς Indiana Jones, πρωταγωνιστεί ο Χάρισον Φορντ στον ομώνυμο ρόλο, ενώ συμμετέχουν επίσης η Φοίβη Ουόλερ-Μπριτζ, ο Μαντς Μίκελσεν και ο Αντόνιo Μπαντέρας.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video...

Όσο για το νέο Explorer, βασισμένο σε γενιές μοντέλων με παγκόσμια κληρονομιά, έχει… επαναφευρεθεί για την Ευρώπη ως ένα πλήρως ηλεκτρικό crossover όχημα μεσαίου μεγέθους. Συνδυάζει τη γερμανική μηχανολογία με το αμερικανικό στυλ, προσφέρει εξαιρετική ψηφιακή εμπειρία και αμιγώς ηλεκτρική ισχύ, καθώς και τη δυνατότητα ταχείας φόρτισης από το 10 στο 80% σε μόλις 25 λεπτά.

Ανάμεσα στα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι η ρυθμιζόμενη κεντρική οθόνη αφής 15” SYNC Move3, η οποία μπορεί να ανυψώνεται και να χαμηλώνει σε μια γωνία 30 μοιρών αποκαλύπτοντας ή κρύβοντας τον αποθηκευτικό χώρο My Private Locker που είναι ιδανικός για τη φύλαξη των χαρτών θησαυρού μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Το MegaConsole των 17 λίτρων είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει ένα laptop 15” ή τα λάφυρα μιας περιπέτειας.

Ford Explorer

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!