F1 - Ισπανία: Χάος από νωρίς στους δρόμους προς την πίστα

F1 - Ισπανία: Χάος από νωρίς στους δρόμους προς την πίστα
Ένα συχνό πρόβλημα του Grand Prix της Βαρκελώνης έκανε ξανά την εμφάνισή του, προκαλώντας μεγάλη ταλαιπωρία.

Με δύο τοπικούς ήρωες να παρατάσσονται στο grid του Grand Prix Ισπανίας, σήμερα αναμένουμε κατάμεστες κερκίδες στην πίστα της Καταλονίας. Όλοι θέλουν να δουν από κοντά τις προσπάθειες του Φερνάντο Αλόνσο και του Κάρλος Σάινθ και το sold out ήταν αναπόφευκτο.

Ο 41χρονος της Aston Martin δεν είχε καλές κατατακτήριες και θα παραταχθεί όγδοος στο grid ενώ ο 28χρονος είχε πολύ καλή ημέρα και θα βρεθεί με τη Ferrari του στην πρώτη σειρά!

Πριν τη μάχη της Formula 1, έχουμε τους υποστηρικτικούς θεσμούς. Ο αγώνας της Formula 3 είναι σε εξέλιξη ενώ αυτός της Formula 2 αρχίζει στις 12.25 ώρα Ελλάδας.

Όμως, θα προλάβουν να τους δουν όλοι; Συνάδελφοι που βρίσκονται στην Ισπανία για να καλύψουν δημοσιογραφικά τον έβδομο αγώνα της χρονιάς, κάνουν λόγο για χάος στους δρόμους, το οποίο δεν είχε προκληθεί από τους… επισκέπτες της τελευταίας στιγμής.

Από τις 7.45 το πρωί, υπήρχαν ουρές χιλιομέτρων, που καθιστούσαν την προσπάθεια πρόσβασης στην πίστα της Ιβηρικής, δύσκολη υπόθεση. Με κακή διαχείριση της κίνησης από τις τοπικές αρχές, πράγμα που φυσικά δεν είναι μεμονωμένο φαινόμενο αφού αποτελεί παραδοσιακά ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα του ισπανικού Grand Prix.

Η κίνηση γύρω από την πίστα

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!