F1 – Σάινθ: «Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να πετύχω σήμερα»

F1 – Σάινθ: «Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να πετύχω σήμερα»
Ο οδηγός της Scuderia Ferrari ήταν πολύ ικανοποιημένος μετά τις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Ισπανίας.

Μπορεί ο Μαξ Φερστάπεν να κατέκτησε μία επιβλητική pole position, την 24η στην καριέρα, όμως και ο δεύτερος στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Ισπανίας ήταν εμφανώς ικανοποιημένος. Ο λόγος για τον Κάρλος Σάινθ, που πέτυχε το καλύτερο φετινό του πλασάρισμα στο grid.

Ο Κάρλος Σάινθ στο GP Ισπανίας

«Το χρειαζόμουν αυτό το αποτέλεσμα. Ήταν πολύ μικρές οι διαφορές, πολύ δύσκολες οι συνθήκες σήμερα. Ακόμα και η πρόκριση από το Q1 και το Q2, δίχως προβλήματα, ακόμα και ο ένας γύρος στο Q3, συνέθεσαν μία από τις πιο δύσκολες περιόδους ελεύθερων δοκιμών εδώ στη Βαρκελώνη για εμένα. Τα καταφέραμε, πιστεύω πως είμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση ενόψει του αγώνα και τώρα μπορούμε να επικεντρωθούμε στο να βρεθούμε στο βάθρο αύριο», είπε ο οδηγός της Scuderia Ferrari.

Με τους συμπατριώτες του να πανηγυρίζουν στις κερκίδες του Μονμελό, ο 28χρονος αναφέρθηκε τόσο στη δική του προσπάθεια, όσο και στις ισορροπίες ανάμεσα στις ομάδες στο συγκεκριμένο πεδίο μάχης.

«Ήμουν καλός σήμερα, νιώθω πως οδήγησα πολύ καλά. Πάντα είναι ένα δέκατο του δευτερολέπτου εδώ, ένα δέκατο εκεί, όμως πίεζα. Τα έδωσα όλα, πήγαινα τέρμα γκάζι. Οι διαφορές ήταν μικρές, με τη McLaren, την Alpine, τη Mercedes, την Aston Martin… είμαστε όλοι στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας αυτό το Σαββατοκύριακο. Η δεύτερη θέση είναι ό,τι καλύτερο μπορούσα να πετύχω σήμερα και το 1.12.7 ένας πολύ καλός χρόνος», τόνισε ο Μαδριλένος.

Το Grand Prix Ισπανίας αρχίζει στις 4 το απόγευμα Ελλάδας. Το LIVE του Gazzetta ξεκινά στις 15.40 και περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη μάχη της Καταλονίας.

F1 LIve Ισπανίας

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!