MotoGP - Ο Λορένθο προβλέπει Μαρκ Μάρκεθ στην Ducati

MotoGP - Ο Λορένθο προβλέπει Μαρκ Μάρκεθ στην Ducati
Σύμφωνα με τον Χόρχε Λορένθο, ο Μαρκ Μάρκεθ θα δεχόταν ακόμα και μια μη ικανοποιητική συμφωνία προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Χόρχε Λορένθο μπορεί να έχει αποσυρθεί από τους αγώνες μοτοσικλέτας, παρακολουθεί όμως στενά τις εξελίξεις στο MotoGP και συχνά-πυκνά δίνει τη γνώμη του και τις προβλέψεις του. Ο Ισπανός τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μίλησε στο motogp.com για όσα συμβαίνουν φέτος και έκανε μια τολμηρή πρόβλεψη για το μέλλον του Μαρκ Μάρκεθ.

Ο Λορένθο πιστεύει ότι ο συμπατριώτης του της Repsol Honda, που περνάει μια δύσκολη περίοδο τα τελευταία χρόνια με τραυματισμούς και οδηγεί μια όχι ιδιαίτερα ανταγωνιστική μοτοσικλέτα, θα προτιμήσει να μεταπηδήσει στο «στρατόπεδο» της Ducati προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες, ακόμα και αν χρειαστεί να οδηγήσει για δορυφορική ομάδα.

Χόρχε Λορένθο

«Πιστεύω ότι θα πάει στην Ducati με μια προσφορά με την οποία δεν θα είναι πολύ χαρούμενος αλλά θα την αποδεχτεί. Θα πάει είτε στην εργοστασιακή είτε σε δορυφορική ομάδα. Μετά από 3-4 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα το κίνητρό του θα είναι πολύ μεγάλο», είπε ο Λορένθο.

Ποντάρει στον Μπαστιανίνι

Ο Λορένθο προέβλεψε επίσης ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής του MotoGP μετά τον Πέκο Μπανάια. Σύμφωνα με τον Ισπανό θα είναι πάλι αναβάτης της Ducati. Περιέργως, δεν είναι ο Μάρκο Μπετζέκι, που έχει δύο νίκες φέτος και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

«Θα είναι ή ο Χόρχε Μαρτίν ή ο Ενέα Μπαστιανίνι, θα είναι κάποιος με Ducati. Μου αρέσει ο Μπαστιανίνι, απλώς πιστεύω ότι πρέπει να βελτιώσει τις εκκινήσεις του και τους πρώτους γύρους, αλλά είναι ένα “θηρίο” στους αγώνες», είπε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!