Royal Enfield: Το σκέφτεται για HNTR 450

Royal Enfield: Το σκέφτεται για HNTR 450
Η Royal Enfield συνεχίζει την ανάπτυξη της γκάμας ξεκινώντας δοκιμές σε ένα μεγαλύτερο HNTR.

Στις αρχές του 2023 η Royal Enfield μας παρουσίασε την αξιόλογη μοτοσικλέτα HNTR 350 η οποία χάρη στον φιλικό χαρακτήρα και τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό της αμέσως κέρδισε το κοινό. Η ινδική μάρκα δεν επαναπαύεται ωστόσο στις δάφνες του νέου της μοντέλου και ήδη σχεδιάζει την έλευση ενός μεγαλύτερου Hunter.

Μετά λοιπόν από το επερχόμενο Himalayan 450, η Royal Enfield δουλεύει πάνω σε ένα νέο HNTR 450 το οποίο θα έχει περισσότερη δύναμη και πιο διασκεδαστικό χαρακτήρα. Η πλατφόρμα θα είναι ίδια με εκείνη του Himalayan και ο κινητήρας θα είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 450 κ.εκ. με απόδοση που αναμένεται να φτάνει τους 40 ίππους.

Royal Enfield

Αυτό σημαίνει ότι θα έχει περίπου διπλάσια ισχύ από το υπάρχον HNTR 350. Στην πραγματικότητα το νέο μοντέλο θα είναι το πιο ισχυρό μονοκύλινδρο στην γκάμα της Royal Enfield μέχρι τώρα. Η μοτοσικλέτα έχει ήδη να κάνει τι πρώτες εμφανίσεις της στους δρόμους της Ινδίας με καμουφλάζ.

Από αυτά που μπορούμε να συμπεράνουμε από τις εικόνες φαίνεται πως η HNTR 450 θα έχει χυτούς τροχούς 17 ιντσών, τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, επίπεδη σέλα και φαρδύ τιμόνι. Η νέα σειρά μοτοσικλετών 450 της Royal Enfield με τα Himalayan και HNTR αναμένεται να παρουσιαστεί το τελευταίο τρίμηνο του 2023.

Royal Enfield

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!