Ολοκαίνουριο Opel με Επιδότηση Ανταλλαγής

Newsroom
Ολοκαίνουριο Opel με Επιδότηση Ανταλλαγής
Κάνε το παλιό σου αυτοκίνητο κεφάλαιο και φύγε από τις εκθέσεις Opel με ένα νέο Corsa, Crossland, Mokka, Astra ή Grandland.

Με την πλήρως αναβαθμισμένη γκάμα μοντέλων της η Opel κυριαρχεί στην ελληνική αγορά, καθώς προσφέρει σύντομο χρόνο παράδοσης για όλα της τα μοντέλα. . Ταυτόχρονα εξασφαλίζει σε κάθε αγοραστή την ιδανική αξιοποίηση του μεταχειρισμένου του αυτοκινήτου χάρη στο πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής, την καλύτερη πρόταση αγοράς με εγγύηση τιμής και πέντε χρόνια εγγύηση.

opel

Επιδότηση Ανταλλαγής με μοναδικά προνόμια

Η Opel κάνει την απόκτηση νέου αυτοκινήτου πιο εύκολη παρά ποτέ, χάρη σε ένα εξαιρετικά ελκυστικό πρόγραμμα αγοράς που δίνει την ιδανική λύση της μετατροπής του παλιού αυτοκινήτου σε κεφάλαιο για την αγορά καινούριου.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής προβλέπει την αγορά του μεταχειρισμένου σας αυτοκινήτου από τον Επίσημο Διανομέα της Opel στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, το όφελος μπορεί να φτάσει έως και τα 2.700 ευρώ, δηλαδή το παλιό σας αυτοκίνητο να εκτιμηθεί τόσο περισσότερο, από την τιμή που θα το πωλούσατε στην αγορά.

Opel Astra

Στο πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής συμμετέχουν όλα τα επιβατικά μοντέλα της Opel και συγκεκριμένα τα Corsa, Crossland, Mokka, Astra και Grandland. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η παλαιότητα του μεταχειρισμένου σας αυτοκινήτου δεν παίζει κανένα ρόλο: οι Επίσημοι Διανομείς Opel θα το εκτιμήσουν στην καλύτερη τιμή της αγοράς, είτε είναι 5 είτε 45 ετών.

Ωστόσο τα οφέλη στην Opel για τον υποψήφιο αγοραστή δεν σταματούν στα παραπάνω. Πέρα από την Επιδότηση Ανταλλαγής, η γερμανική μάρκα προσφέρει τα περισσότερα μοντέλα της ετοιμοπαράδοτα, ενώ όσα δεν είναι θα παραδοθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα και με εγγύηση της τιμής τους.

Επιπρόσθετα όλα τα μοντέλα Opel συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης, εξασφαλίζοντας έτσι απόλυτη σιγουριά σε κάθε νέο ιδιοκτήτη.

Εντυπωσιακή η πορεία της Opel στην αγορά

Με το νέο Astra να κερδίζει τις εντυπώσεις στην κατηγορία του, το Corsa να κατακτά την κορυφή των πωλήσεων και τα Crossland, Mokka και Grandland να αποτελούν τις πιο συμφέρουσες επιλογές στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες B και C των SUV, η Opel κατάφερε να αναρριχηθεί στη δεύτερη θέση των πωλήσεων της ελληνικής αγοράς όλο το πρώτο τετράμηνο του 2023.

Opel Mokka

Η δυναμική πορεία της γερμανικής μάρκας βασίζεται στα τεχνολογικά προηγμένα μοντέλα της, στο πρωτοποριακό πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής, στην άμεση, παράδοση, στην εγγύηση τιμής και φυσικά στην κορυφαία αξιοπιστία των προϊόντων της, που υποστηρίζεται από την εγγύηση πέντε ετών που προσφέρεται σε όλα τα μοντέλα της γκάμας.

Με αυτά τα δεδομένα, το διψήφιο ποσοστό νέων ταξινομήσεων, που πέτυχε η Opel το πρώτο τετράμηνο του 2023, αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών της να προσφέρει τις καλύτερες προτάσεις στους Έλληνες οδηγούς.

Best Seller μοντέλο 2023 στην Ελλάδα το Opel Corsa

Το πρώτο τετράμηνο του 2023 ολοκληρώθηκε με το Opel Corsa στην κορυφή των ταξινομήσεων στην ελληνική αγορά. Το γερμανικό σουπερμίνι αναδείχθηκε 1ο σε πωλήσεις ανεξαρτήτως κατηγορίας για την περίοδο Ιανουαρίου - Απριλίου 2023. Παράλληλα είναι και 1ο σε πωλήσεις αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στην κατηγορία του, κατά την ίδια περίοδο.

Η σημερινή, 6η γενιά του Corsa εφοδιάζεται με πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, όπως το σύστημα φωτισμού adaptive Intelli-Lux LED matrix, η προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης, η αναγνώριση οδικών σημάτων και το προσαρμοζόμενο cruise control.

Opel Corsa

Το Corsa διατίθεται με τους ιδιαίτερα αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες βενζίνης, απόδοσης από 75 έως 130 ίππους, που συνδυάζονται με σύγχρονα χειροκίνητα κιβώτια πέντε και έξι σχέσεων, αλλά και ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Επιπλέον, το μικρό της Opel διατίθεται ως αμιγώς ηλεκτρικό Corsa-e με αυτονομία 353 χλμ.

Όπως και όλα τα μοντέλα της Opel, έτσι και το δημοφιλέστατο Corsa προσφέρεται με το πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής, εγγύηση τιμής, πέντε χρόνια εγγύηση, ενώ οι περισσότερες από τις εκδόσεις του είναι ετοιμοπαράδοτες. Το μόνο που χρειάζεται είναι οι υποψήφιοι πελάτες να επισκεφθούν το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel και να λάβουν μια πολύ ανταγωνιστική τιμή για το μεταχειρισμένο τους αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, μπορούν να απολαύσουν όλα τα πλεονεκτήματα ενός ολοκαίνουριου Corsa.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!