Lamborghini: Στο πλευρό των πληγέντων από τις πλημμύρες στην Ιταλία

Lamborghini: Στο πλευρό των πληγέντων από τις πλημμύρες στην Ιταλία

Lamborghini: Στο πλευρό των πληγέντων από τις πλημμύρες στην Ιταλία
Η Lamborghini ματαίωσε τους εορτασμούς για τα 60ά της γενέθλια και δωρίζει 1 εκατ. ευρώ στους πλημμυροπαθείς της Εμίλια-Ρομάνια.

Η Automobili Lamborghini στηρίζει τους πληγέντες από τις πλημμύρες στην περιοχή Εμίλια-Ρομάνια της Ιταλίας με δωρεά 1 εκατομμυρίου ευρώ. Οι πλημμύρες αυτές προκάλεσαν απώλειες ζωών και μεγάλες καταστροφές και έγιναν η αιτία να ματαιωθεί και το Grand Prix της Formula 1.

Η εταιρεία ανταποκρίθηκε στα τρομερά γεγονότα που κατέστρεψαν την περιοχή τις τελευταίες ημέρες, συμμετέχοντας στο «Un aiuto per l'Emilia-Romagna», τον έρανο που οργανώθηκε από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας. Τα κεφάλαια θα διατεθούν, έπειτα από συντονισμό με τις τοπικές αρχές, για τη στήριξη των πληττόμενων κοινοτήτων, με ιδιαίτερη έμφαση σε έργα περιβαλλοντικής ανάκαμψης λόγω υδρογεωλογικής αστάθειας.

Η εταιρεία έλαβε την απόφαση να ματαιώσει τους εορτασμούς της 60ής επετείου από την ίδρυσή της, που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν από τις 24 έως τις 28 Μαΐου. Το 60ό Giro Event, που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει από την Piazza del Popolo στη Ρώμη και να τερματίσει στην Piazza Maggiore στη Μπολόνια, ματαιώθηκε, μαζί με όλες τις σχετικές δραστηριότητες.

Πλημμύρα Ιμολα

Ο Στέφαν Βίνκελμαν, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Automobili Lamborghini δήλωσε: «Η Automobili Lamborghini ήταν πάντα ευαίσθητη στα θέματα που αφορούν την περιοχή στην οποία δραστηριοποιούμαστε. Μέσω αυτής της συγκεκριμένης χειρονομίας εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στις κοινότητες που πλήττονται από αυτήν την περιβαλλοντική έκτακτη ανάγκη».

Σχετικά με την ακύρωση προγραμματισμένων εκδηλώσεων, ο Βίνκελμαν πρόσθεσε, «Ήμασταν σχεδόν έτοιμοι να ξεκινήσουμε τους εορτασμούς της 60ής επετείου, αλλά δεν μπορούσαμε να αγνοήσουμε αυτήν την τραγωδία. Μας αγγίζει γιατί επηρεάζει άμεσα τις οικογένειες ορισμένων από τους συναδέλφους μας και την περιοχή που η εταιρεία μας αποκαλεί σπίτι της».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!