Formula 1: Ποιος είναι στο πλευρό του Χάμιλτον μετά την Κάλεν

Formula 1: Ποιος είναι στο πλευρό του Χάμιλτον μετά την Κάλεν
Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 αποσαφήνισε τη δομή της ομάδας ανθρώπων που έχει γύρω του στα Grand Prix.

Ήταν λίγο πριν το Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας όταν ανακοινώθηκε αναπάντεχα πως ο Λιούις Χάμιλτον και η Άντζελα Κάλεν θα έδιναν τέλος στη συνεργασία τους. Μία συνεργασία που ξεκίνησε το 2016, με τη Νεοζηλανδή να αποτελεί τη σκιά του Βρετανού όλα αυτά τα χρόνια, όντας φυσιοθεραπεύτρια, βοηθός και γενικά το… δεξί χέρι του.

Έχουν περάσει δύο μήνες από την ανακοίνωση εκείνου του εργασιακού «διαζυγίου» και ήρθε η ώρα ο οδηγός της Mercedes-AMG να μοιραστεί περισσότερα για τους ανθρώπους που έχει τώρα γύρω του αντί της Κάλεν. Και το ρόλο που είχε εκείνη, τον μοιράζονται πλέον δύο άνθρωποι.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής εστίασε σε αυτόν εκ των δύο που αποτελεί τη «σκιά» του και δεν είναι άλλος από τον Στίβεν Λορντ. Συγκεκριμένα, ο Χάμιλτον είπε: «Έχω λίγο διαφορετική δομή, αυτό τον ρόλο τον μοιράζονται πλέον δύο άνθρωποι ενώ η υπόλοιπη ομάδα γύρω μου παραμένει ως είχε. Η δομή αυτή είναι πολύ καλή, με έναν εκ των δύο να είναι ο Στίβο, που είναι μαζί μου από τον πρώτο αγώνα μου στη Formula 1, ως οδηγός της McLaren. Με ακολούθησε στη Mercedes έχοντας αρχικά το ρόλο του μηχανολόγου κιβωτίου ταχυτήτων, έπειτα είχε διάφορους ρόλους και τώρα με βοηθάει σε αυτό το νέο πόστο».

Πάντως, στις δηλώσεις του που φιλοξενούνται στο racefans.net, o 38χρονος τόνισε για πολλοστή φορά πως οι σχέσεις του με την Κάλεν παραμένουν εξαιρετικές.

«Μιλούσα μαζί τις πριν μερικές ημέρες, έχουμε σταθερή επικοινωνία. Όπως έχω τονίσει, θα παραμείνουμε ο ένας στη ζωή του άλλου και θα αναζητούμε την επόμενη διασκεδαστική απόδραση που θα κάνουμε παρέα - είτε πρόκειται για ελεύθερη πτώση, είτε να σκαρφαλώσουμε κάποια στιγμή στο Όρος Έβερεστ. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε ο ένας το ταξίδι του άλλου», σχολίασε ο Χάμιλτον.

Φωτογραφίες: Mercedes-AMG

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!