To Grand Prix Μαϊάμι σε ξεκαρδιστική animated εκδοχή (vid)

To Grand Prix Μαϊάμι σε ξεκαρδιστική animated εκδοχή (vid)
Δείτε όσα συνέβησαν στον αγώνα της F1 στην πολιτεία της Φλόριδα σε μία εναλλακτική, χιουμοριστική εκδοχή.

Όπως συμβαίνει μετά από κάθε Grand Prix του μαγικού κόσμου της Formula 1, το account “Lollipop F1 Comics” δημιούργησε ένα animated video με όσα συνέβησαν στο Μαϊάμι σε ένα… παράλληλο σύμπαν. Πάντα, με “οδηγό” το χιούμορ, σε μία εναλλακτική προσέγγιση.

Το επεισόδιο ξεκινά από τις κατατακτήριες δοκιμές, όπου ο Μαξ Φερστάπεν θέλει να… προστατεύσει τα sidepods της RB19 από τον Τζορτζ Ράσελ κι ενώ ο Σέρχιο Πέρεζ τους περιμένει έχοντας “αγκαλιάσει” την pole position, έρχεται ο Σαρλ Λεκλέρ για να δώσει πρόωρο τέλος στη διαδικασία.

Στον αγώνα ο Φερστάπεν “πετάει” κερδίζοντας συνεχώς θέσεις, έχοντας… jet ενώ ο teammate του στη Red Bull Racing έχει ελικοφόρο! Μάλιστα σε δηλώσεις τύπου… “Drive to Survive”, ο Πέρεζ αναρωτιέται πως γίνεται να είναι εκείνος ο “γητευτής των ελαστικών” αλλά να είναι ο Μαξ εκείνος που έκανε καλύτερους χρόνους με πιο ταλαιπωρημένα ελαστικά.

Ειδική αναφορά γίνεται στα καμώματα του Φερνάντο Αλόνσο που αντί να επικεντρώνεται στον αγώνα, χαζεύει στις οθόνες και μετά, ασχολείται με τα λουλούδια ενώ δεν θα μπορούσε να λείψει και η… μπηχτή για την Τέιλορ Σουίφτ.

Περισσότερα, πατώντας play…

Κι αν σας άρεσε αυτή η εκδοχή του Grand Prix του Μαϊάμι, δείτε και τη δική μας, στο νέο επεισόδιο του F1 Vlog…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!