Με την ΒΜW R 1250 GS Trophy στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδος 2023 (vid)

Με την ΒΜW R 1250 GS Trophy στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδος 2023 (vid)
Ο Βασίλης Ορφανός οδηγεί την ΒΜW R 1250 GS Trophy από την Κρήτη έως και τη βορειοδυτική Ελλάδα, στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Ύστερα από πρόσκληση του διευθυντή του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος 2023, κ. Βλαδίμηρου Πέτσα, ο Βασίλης Ορφανός συμμετέχει ενεργά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφαία διοργάνωση, βοηθώντας την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Βασίλης Ορφανός και ΒΜW R 1250 GS Trophy σε ειδική αποστολή

Ειδικά εφέτος ζητήθηκε από το Βασίλη, γνωρίζοντας την μεγάλη του εμπειρία στην οδήγηση κάτω από πολύ ειδικές συνθήκες, αντί για κριτής με μοτοσικλέτα που ήταν πέρυσι, να βοηθήσει στην τηλεοπτική κάλυψη με ένα ειδικό συνεργείο από τη γείτονα Ιταλία.

BMW R 1250 GS Trophy ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας

Ο Βασίλης αποδέχθηκε αυτή τη καινούργια πρόκληση, μεταφέροντας στη θέση του συνεπιβάτη έναν εξειδικευμένο στην κάλυψη ποδηλατικών αγώνων επαγγελματία καμεραμάν, με στόχο την άρτια ζωντανή μετάδοση του αγώνα. Συγκεκριμένα ο Βασίλης, συνεργάζεται με τον Alessio Chiodi που έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από τον ποδηλατικό γύρο Ιταλίας.

Σύντροφος σε αυτό το εγχείρημα, που είναι άκρως απαιτητικό, είναι η ΒΜW R 1250 GS Trophy μοντέλο 2023. Χθες πρώτη ημέρα του αγώνα, που ξεκίνησε από το αθλητικό κέντρο της περιοχής Καρτερό, ανατολικά του Ηρακλείου Κρήτης, διεξήχθη η ατομική χρονομέτρηση όλων των αθλητών σε μια απόσταση 7 χιλιομέτρων.

BMW R 1250 GS Trophy ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας

Ο Βασίλης κάλυψε πολλούς αθλητές σε ζωντανή σύνδεση σε απόσταση αναπνοής, τηρουμένων όλων των μέτρων ασφαλείας, έπειτα από συνεννόηση με τον κομισάριο του αγώνα, έχοντας την έγκριση του σαν πρεσβευτής που είναι από την παγκόσμια ομοσπονδία ποδηλασίας. Έχοντας ειδική άδεια από την UCI, ο Βασίλης έβγαλε εις πέρας αυτό το δύσκολο πρώτο εγχείρημα. Για την ιστορία κάλυψαν και την προσπάθεια του περσινού νικητή του αγώνα από τη Νέα Ζηλανδία Άαρον Γκέιτ που κέρδισε χθες το πρώτο ετάπ.

Ιδανική επιλογή η ΒΜW R 1250 GS Trophy

Η άφθονη ροπή και η σταθερότητα που έχει στο δρόμο η ΒΜW R 1250 GS Trophy, σε συνδυασμό με την χειρουργική οδήγηση του Βασίλη, βοήθησαν τα μέγιστα στις λήψεις του καμεραμάν, ο οποίος βρισκόταν συνέχεια σε όρθια θέση πίσω σαν συνεπιβάτης. Αρκούσε μια τρίτη σχέση στο κιβώτιο ταχυτήτων και όλα λες και έγιναν με μαγικό τρόπο. Σήμερα δεύτερη ημέρα του αγώνα, οι αθλητές κάλυψαν 186,7 χιλιόμετρα νότια της Κρήτης με εκκίνηση και τερματισμό το λιμάνι του Ηρακλείου.

BMW R 1250 GS Trophy ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας

Ο Βασίλης με τον ίδιο συνεπιβάτη, που πλέον έχουν γίνει ένα αχτύπητο δίδυμο, μετέδωσαν ζωντανά με πλήρη κάλυψη του αγώνα, συνεχώς δίπλα στους πρώτους αθλητές. Νικητής της δεύτερης ημέρας, ήταν ο Πολωνός Ανιοκόλσκι Στάνισλαβ.

Αύριο, Πέμπτη 4 Μαΐου 2023, ο αγώνας συνεχίζει στην Πελοπόννησο για την τρίτη ημέρα, με εκκίνηση από τις Μυκήνες και τερματισμό στην Καλαμάτα, περνώντας από τις θρυλικές ανηφόρες του Αχλαδόκαμπου. Μείνετε συντονισμένοι στο gazzetta, για να μαθαίνετε τη συναρπαστική εξέλιξη του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος 2023, αλλά και για μια μοναδική πραγματικά δοκιμή της νέας ΒΜW R 1250 GS Trophy σε πολύ ειδικές και πρωτόγνωρες συνθήκες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!