BMW CE04 Vagabund Moto Concept: Ηλεκτρικός hipster

BMW CE04 Vagabund Moto Concept: Ηλεκτρικός hipster
Η BMW Motorrad Αυστρίας δημιούργησε το απόλυτο ηλεκτρικό δίκυκλο για τους ανήσυχους νέους.

Ένα δίκυκλο όπως η BMW CE-04 από μόνο του είναι πολύ ιδιαίτερο και ξεχωρίζει χωρίς προσπάθεια από το πλήθος των μοτοσικλετών και scooter. Όταν όμως στο ήδη μοναδικό ηλεκτρικό scooter της BMW Motorrad επεμβαίνει μια καταξιωμένη εταιρεία όπως η Vagabund Moto από την Αυστρία, τότε το αποτέλεσμα ξεφεύγει από τα όρια της μοτοσικλέτας και μεταφέρεται στο επίπεδο της τέχνης.

Η BMW Motorrad και η Vagabund Moto συνεργάστηκαν προκειμένου να δημιουργήσουν ένα κομψό και πολυλειτουργικό CE-04. το πρώτο πράγμα που έγινε ήταν να αλλάξει ο χρωματισμός. Το μοντέλο βάφτηκε με έναν συνδυασμό λευκού, μπεζ, πράσινου και μαύρου, δίνοντας μια εκλεπτυσμένη αισθητική στο scooter. Εκτός από τον χρωματισμό, έχει τοποθετηθεί βάση βαλίτσας στο πίσω μέρος που φιλοξενεί ένα τετράγωνο top case σε στυλ tool box.

BMW

Σίγουρα το σημείο που κάνει το CE-04 της Vagabund είναι η προσθήκη μιας σανίδας σερφ στη δεξιά μεριά του scooter με μια βάση ειδικής κατασκευής ενσωματωμένη στο δίκυκλο. Στο εμπρός μέρος υπάρχουν προβολείς LED ομίχλης στο ίδιο χρώμα με την ζελατίνα, ενώ στο κάλυμμα των φρένων έχει προστεθεί ένα αυτοκόλλητο emoji - μια γελαστή φατσούλα που δίνει μια γοητευτική χροιά στην CE-04.

BMW Motorrad

Ο Όλιβερ Μπάλζερ, επικεφαλής της BMW Motorrad Αυστρίας, σχολίασε: «Με αυτή τη μετατροπή τονίζουμε την τεράστια προσαρμοστικότητα της CE-04. Ταυτόχρονα, έπρεπε να είναι ένα όχημα που απευθύνεται στους νέους ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό, χωρίς να χάσει τον αστικό τους χαρακτήρα και να παραμείνει κατάλληλο για όλους. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του CE-04 είναι ιδιαίτερα σύμφωνος με τον σπορ τρόπο ζωής. Η σανίδα του σερφ δεν είναι απλώς ένα αθλητικό αξεσουάρ, είναι επίσης ένας βιώσιμος τρόπος ζωής στο αστικό περιβάλλον».

BMW Motorrad

Όσο για τις επιδόσεις του ηλεκτρικού scooter της BMW Motorrad αυτές παραμένουν αναλλοίωτες. Το scooter αποδίδει 42 ίππους χάρη στον σύγχρονο ηλεκτροκινητήρα που μεταφράζονται σε συναρπαστικές επιταχύνσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα 0-50 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε 2,6 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 120 χλμ./ώρα. Παράλληλα, η μπαταρία είναι σε θέση να χαρίσει αυτονομία 130 χιλιομέτρων στο scooter με τον χρόνο φόρτισης (0%-80%) να βρίσκεται στα 65 λεπτά.

BMW Motorrad

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!